| BadASsS a întrebat:

Salut.Am windows 7 ultimate si nu este licentiat.Trecand peste asta nu pot juca absolut nici un joc mai mult de 2 minute ca imi da eroare ca jocu s-a oprit "fortat" si cred ca-i de la windowsul nelicentiat.Btw, jocuri precum LoL, pana si afurisitu de metin2.

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Așa pățești dacă furi Windows de pe torenze sau mai grav File Liste.Tot ce exista în aceste surse ilegale de furat soft este numai soft contrafăcut cu viruși reali nu comerciali, și în cele mai multe ori re asamblarea softurilor este făcută în bătaie de joc sau de amatori, de unde survin și pierderile de date, eori de soft și inoperabilitatea acestora.
Remediu.
folosește copii legitime de Windows(vezi pe softpedia, care e partener Microsoft de 12 ani) și jocuri comerciale(se pot obține legitim de pe site-urile producătorilor, logic, trial-uri. Vrei full? PLĂTEȘTI! că și pierderea de timp se plătește în viziunea comerțului modern) și vei observa că problema a dispărut, cu excepția cazulu în care a folosit activatoare din google care ți-au infectat sectorul de boot, și asta nu se poate repara cu formatare româneasca de calculato, ci doar distrugând și recreând sectoorul de boot cu programe de partiționare speciale.
Succes

| Frank51 a răspuns:

Este foarte simplu, trebuie doar sa tastezi urmatoarele in cmd : SLMGR –REARM, apoi enter si RESTART.

| Doctorfishadi a răspuns:

Nu este de la licenta, este de la windows.Probail are probleme cu registrii.Trebuie totusi reinstalat, nu cred ca ii poti face altceva in m, od eficient!