| AlexandruTimu a întrebat:

Salut!
Am windows 8 pe calculator. Ca sa il schimb, am nevoie neaparat de stick sau se poate si fara stick?

6 răspunsuri:
| pentesterintimpuliber a răspuns:

Nu chiar, din cate stiu daca ai windows 7 sau 8 cu licenta poti upgrada la windows 10 gratuit, iti trebuie tool-ul de la ei de pe site pentru asta, dupa upgrade, windows-ul vechi va ramane pe hard dar se va sterge automat dupa o luna eliberand spatiul

| anonimusFTW18 a răspuns:

Pai. in primul rand, Cu ce windows vrei sa-l schimbi?
Daca ai windows 8, si vrei sa-l schimbi cu windows 7, sau 10, asa de exemplu
Raspunsul este NU.
Nu ai nevoie de stick sau CD pentru a instala un windows!
Singurul defect este doar ca o sa-ti ramana un folder numit Windows.Old pe care poti sa-l stergi.
Asta e tot
Bafta!

| AlbertoMiu95 a răspuns:

Nu neaparat, poti folosii duol Boot, faci o partitie pentru celalalt windows ce vrei sa il bagi in partitia pe care o creezi, sau exista si varianta CD, sau stick depinde cum vrei tu sa faci

| Zuzu1991 a răspuns:

Stick
raspunsul lui halogen001 e bun dar e cat se poate de ECHIVALENTUL unui stick (ca sa nu mai spun ca trebuie sa extragi fisiere din iso-ul de windows 10, care e mai GREU decat sa faci un stick)

daca te trezeai in perioada de gratie mIRCosoft, cand au spus ca fac update pe GRATIZ la windows 10, atunci mergea fara stick, din pacate chestia asta a trecut de cativa ani BUNI

deci... NU merge fara STICK... zorry tongue

| ayran a răspuns:

Poti si cu CD de instalare pentru Windows 8.