Cand intri pe site, iti apare in dreapta jos "SALUT, SUNTEM ONLINE" sau ceva de genul si dai acolo si vorbesti cu cineva si te va ajuta
Am observat si eu asta.
In alte stiri, treaba cu configuratia personala nu a rezolvat nimic. I-am spus ca putem sa asteptam reducerile si ca nu ma grabesc dar a maica-mea e tot "maimuta". Tot ce o zis ca o face e un laptop in Decembrie dar E ACELASI LUCRU! Un laptop e ~1500 lei iar PC-ul pe care eu l-am ales e 1700 lei (fara monitor) care ar fi mai puternic. E tot ezitanta, nu stiu ce are... A meu e batran, e pe "ultimele picioare" as putea zice, asa ca de la anul se duce cel mai probabil. Eu cu ce raman? Imi vine sa ma duc pe afara cu niste "prieteni" pana la ore tarzii ca sa ii fac in ciuda (eventual sa ii zic ca m-am drogat , desi eu nu as incerca asta de-a binelea). I-am explicat ca stau atat de mult timp pe PC fiindca merge greu si am multe lucruri de facut, dar ea crede ca sunt dependent si considera ca asa am sa fac si pe ala nou. Are un prieten care are un PC mai bun si e priceput in domeniu dar nu pot sa iau legatura cu el deoarece ea ma impiedica, considera ca ii pierd timpul. Arh, imi vine sa ii crap telefonul ala... Ce pot sa fac?
Eu zic ca pc-ul ar fi mai puternic
La fel si eu. Daca iti alegi bine componentele poti sa faci unul de vreo 2 ori mai bun decat un laptop la acelasi pret...sa zicem 200 lei in plus. Singura cale acum e sa ii cer tatalui meu sa imi plateasca un PC in rate (configuratia facuta de mine) si sa il ajut si eu cu niste bani...dar faza-i sa il conving.
Eu zic sa iti strangi bani si sa nu ii mai spui mamei tale...A da,si zic sa iti iei alte componente,gen o placa de baza mai noua, niste rami, procesor, placa video, etc. Nu are rost sa iti iei unul nou
Daca ii cer bani si-ar da seama de ce. As putea sa cer de la tatal meu dar faza-i ca el plateste rate si nu are cum sa imi dea prea mult.