Bine nu va vi in timp pentru ca bateria are niste cicluri si tu cum o ti mult in timp vei vedea ca va cere baterie mai repede la fel si cu telefonul, ipod etc apropo nu o pune cand e la zero si cand e la 15 la suta apoi o scoti afara ce sens are sa intre curent in ea? daca bateria e full
E bine ce zici cu scosul bateriei daca folosim mai mult laptopul pe post de desktop dar deunazi mi-a cazut curentul si...sa dus naibii tot ce faceam pe word.A trebuit s-o iau de la capat pentru ca lucrarea nu s-a salvat.
Nu chiar daca dai de la inceput f12 se salveaza ultimele modificari
Va scadea autonomia bateriei dar e posibil sa se distruga sau ceva? daca il tii de multe ori cu incarcatorul la laptop? daca, da, se mai poate repara? si asa acumulatorii sunt 99% din laptop?
De obicei bateria unui laptop se incarca in maxim 2 ore, oricat de descarcata ar fi. Nu este tocmai ok de a-ti lasa laptopul peste noapte la incarcat, deoarece in timp, autonomia bateriei va scadea.
Bft!
Nu are nimic. se desconecteaza singur cand are bateria incarcata.
nu te amagi foarte mult, deoarece bateria unui laptop dureaza de la 1, 5-2, 5 ani, cand i se da un uz optim.
acesta e dezavantajul unui laptop, pe care nu il rumegam prea mult la ora de cumparat. cand se duce bateria nu stim ce sa facem.
Nu are nimic, el îl las de seara până dimineața în fiecare zi, și nu am pățit nimic. Deci stai fără griji!
O zi bună!
Salut!
Undeva am citi ca nu e bine pentru acumlator daca il descarci complet pana la 0%, dar nici daca il lasi cu incarcatorul in priza mult.
Pe scurt, sa nu-l descarci pana la 0% si sa nu-l incarci pana la 100%, nu foloseste deloc pentru acumlator. Fii atent! :-)