Acuma depinde sunt 2 tabere cei cu Nikon si cei cu cannon acum depinde de cati bani esti dispus sa investesti ambele modele sunt foarte bune
Fotografu' n-are nici o indemanare. Sa citesti manualu' ca sa inveti diferitele setari, iar apoi sa apesi niste butoane nu necesita talent. Fotografia nu e arta. Lasand la o parte frustrarile mele, eu mi-as cumpara un Nikon D3000 e cel mai ieftin (si bun) DSLR. Vreo 16-17 milioane asa.
@ganton sa apesi pe buton nu tine de talent, sa stii ce sa fotografiezi si sa prinzi momentul da.
Cat despre bani...am intrebat care-i mai bun, nu cat costa.
Nikon D700 = costa aprox 20 si ceva milioane. daca tot vroiai un ap bun cautal pe asta pe google. spor
Pai.daca vorbim de camere digitale, atunci ambele nu sunt profesionale.
Acum nu stiu ce vrei. Daca vrei o camera digitala buna.Nikon e cam boring. Eu am un Canon A3000 IS, 10 MP si e super la 380 lei.
In materie de camere profesionale...sunt profesionale, anyone will do
Gresit spus, cel mai profesional. Ori e profesional, ori nu. Si Nikon si Olympus sunt foarte bune la aparate DSLR, dar cele mai bune (si mai scumpe) sunt cele de la Canon. Adevarate minuni intr-o carcasa. La aparate compacte recomand Canon, iar apoi Sony.
Succes
Multumsc pentru raspunsuri.
Cred ca o sa aleg DSLR Nikon D3100 sau DSLR Canon EOS 1100D