| eM_5744 a întrebat:

Saluthappy are cineva sony ericson z310i? sa`mi dea si mie indicatii despre cum schimb melodia de apel(ori sa intru in galerie, ori sa intru in setari apeluri). Mie nu imi merge display`ul la el, deci nu vad nimicstraight face, dar vreau sa schimb melodia.{Indicatii de gen: butonul din mijloc-apoi stanga-iar buton mijloc}...big grin

5 răspunsuri:
| yoppzz11 a răspuns:

Nu ai carte la telefon :?

| cretzufinish a răspuns:

Repara-l sau arunca-l. raised eyebrows In rest cum il folosesti daca nu vezi nimic pe display?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesc decat cu prietenul meu de pe tel asta, am doar nr lui si are doar nr meu, dar vreau alta melodie la apellaughing la reparat imi cer 1milion, si nu renteazabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da, am carte la telefon, dar cartea e facuta ca sa te uiti la display si sa urmezi instructiunile.si cum display`ul meu e stricatstraight face

| RC92 a răspuns:

Nu am umblat pe un z310i, dar avand W595 (sper sa fie acelasi meniu ca al tau) urmez urmatorii pasi ca sa schimb ringtone-ul: menu (mijloc), apar # ca sa ajung in setari, dreapta pentru a ajunge in ramura sounds & alerts, jos pentru a ajunge la ringtone, selectez cu OK, dau din nou OK pentru ringtones (mai aveam de ales si intre video ringtones, dar nu ne intereseaza asta), si asa am ajuns in lista de melodii. Mai intai cursorul e pe link-ul Sony Ericsson, apoi a doua optiune am un folder gol numit podcasts, la a treia optiune am folderul ringtones (cu melodii din telefon), apoi la a apatra aoptiune am din nou un folder gol numit video dj, iar abia de la a cincea optiune imi apar melodiile. Apas apoi tasta stanga de sub ecram pentru a selecta play pe o melodie, iar apoi OK pentru a o selecta. Dupa selectare ajungi in ramura ringtone de la sounds & alerts. Acum poti apasa telefonul rosu pentru a iesi complet din meniu. Acestia sunt pasii pe are ii urmez la telefonul meu. Nu stiu cum e la tine, dar merita sa incerci. Sper ca ti-am fost de folos!