| PoisonJuke a întrebat:

As avea si eu o intrebare pentru voi. Am un calc si un Playstation 3 momentan. Eu vreau sa-mi iau la calc placa video, de baza, procesor ...etc, noi sau un laptop, avand in vedere ca am ps3... Ai mei imi dau 30 de milioane dar eu aleg. stiti voi ce sa fac?big grin Mersi. pentru cel mai bun raspuns. stiti cu toti, funda.

7 răspunsuri:
| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Pai sincer nu stiu eu am laptop si imi merge foarte bine. Daca iti eu laptop eu iti propun SONY succes. funda?

| johnny1992 a răspuns:

Daca vrei o platforma pentru gaming ti-as sugera sa-ti iei desktop, avand in vedere ca ai PS3 cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei un laptop(gasesti cu dual core 2 gb ram si placa video Intel HD pentru filme HD la vreo 1700RON)!

| xt9000 a răspuns:

Dupa parerea mea mai bine imbunatatesteti calculatorul ca iesi mult mai ieftin

| Curiosu a răspuns:

PS3 nu se compara cu un pc bun...Platforma poate sa moara sau sa puna suprapreturi la diferite servici pe care le ofera...In plus pe pc poti face mai multe lucruri si oricum are cele mai multe si mai bune jocuri!

| Yugeen a răspuns:

Performanta mai buna o poti obtine alegand "formula" unui nou PC (personal computer)...

Laptop-uri gasesti bunicele la ~3000 de Ron insa la banii astia iti faci un sistem PC "destul de foarte" dragut happy... cat si suficient de performant ca sa te "tina" urmatorii 3-4 ani!

Daca doresti, iti pot face eu o configuratie de PC pana in 3000 de Ron.
Eu as include asa:
-procesor (Intel, seria "i");
-placa video (nVidia);
-placa de baza care sa "stea" bine la overcloking (in caz de nevoie tongue) cu suport de USB 3.0 (ceea ce nu gasesti la un laptop de 3000 de Ron);
-memorie DDR3 de cel putin 4GB (2 placute de cate 2 Gb in dual channel);
-un HDD de ~ 1 terra, Sata II, 7200 RPM si cel putin 32 Mb Buffer;
-o sursa puternica de 850-1200W;
-o carcasa care sa aiba airflow eficient, de preferat cu ventilatoare in partea superioara, dispuse orizontal, iar amplasarea sursei jos ci nu sus...

Daca doresti sa iti fac configuratia, astept un PM happy.

Bafta!winking

| DoRaTo96 a răspuns:

Salut daca chiar esti un "gamer" si esti mai mult cu jocurile iti sugerez ps3 pentru ca foarte multe jocuri sunt p ps3 la care p pc nu sunt si daca vrei sa iti mearga bine trebuie sa bagi bani in pc ca sa se vada misto, ma rog eu tiam propus ceva dar daca tu vrei pc fa-ti pcu.

| alexmircescu13 a răspuns:

Daca esti gamer adevarat nici sa nu te gandesti la laptop! De banii astia iti faci calculatorul bine de tot. Succes!