| Nykolae a întrebat:

As brea si eu sa stiu: Pentru a face un cd bootabil trebuie facut doar din calculatorul meu sau si din altul. Pentruca nu pot reinstala alt windows de cat cel pe care in am actual iar cand pun alt windows imi da o eroare si spune ceva gen Boot device.
Daca stie careva il rog sa imi spuna detaliat cam ce trebuie sa fac... Dau funda pentru un raspuns bun si care se intelege ce trebuie facut pentru ca nu prea le am cu calculatoarele.

3 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Dupa ce ai facut cd-ul butabil, deschizi sertarul dvd writterului, il bagi si dai restart. apesi foarte repede si des F8. apoi, la select boot device, selectezi numele dvd w9irtterului dai ok si iesi. ar trebui sa inceapa sa buteze. daca ai mai multe nelamuriri, vorbim pe mess. lasi tu un id pe site!

| Lex169 a răspuns:

Un CD bootabil se face numai din calculatorul tau.Pentru a introduce CD-ul in mod corect intri in BIOS apasand DEL. si cauti meniul de BOOT acolo setezi la ceva cu 1st setezi optiunea CD/RW sau ceva de genu. Apoi dai restart la calculator si cred ca sti ce sa faci in continuare.As dori si o fundita pentru efort.

| Nykolae explică:

Eu am crezut ca se face cu nero...demon tools ...si alte chestii pe care habar nu am care sunt