| Kardolei a întrebat:

As dori o opinie. Sa cumpar un PC sau un PS4? Care credeti ca ar fi cea mai buna alegere si de ce?

Răspuns Câştigător
| venividivici2017 a răspuns:

Eu as alege PS4 Pro. Mi se pare mult mai practic decat un PC, iti poti cumpara apoi si PSVR, jocurile acum le poti schimba cu altii care le-au terminat, plus ca mai prinzi cate o promotie pe PS Store. Sunt multe, eu as alege PS4. In acest moment poti juca absolut orice joc, si te ajunge mult mai ieftin decat un PC de gaming.

2 răspunsuri:
| Stefrrr a răspuns:

Daca doresti o varietate mai mare de jocuri eu iti recomand pc, dar si PS4 este bun cand vine vorba de calitate a imaginii.
Eu dispun de ambele si sunt mult mai entuziasmat cand joc jocurile pe calculator, dar acesta poate fi costisitor. Pe de alta parte, serile petrecute cu prietenii sunt amuzante de fiecare data pe PS4.
In concluzie, totul depinde foarte mult de preferinte, fie ca doresti jocuri bune la preturi mici, sau posibilitatea de a socializa mai mult cu prietenii si de a "trai" cu jocul (sunet si calitate buna).
Eu personal aleg PS4.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?

| CM7YRE a răspuns:

Daca vrei sa iti mearga toate jocurile, fluent, fara sa te ingrijorezi de setari si alte chestii, dar sa le cumperi, ia sigur PS4. Daca vrei sa te intrebi "imi merge jocul x in 60 fps" dar fara sa dai banii pe jocuri, ia PC. La un buget de 1000-1500 ron PS-ul e mult mai avantajos, dar daca bagi 3000-4000 ron intr-un PC si faci rost de jocuri mai ieftin, g2a, etc, poti sa scutesti niste bani si o sa mearga frumusel. Sunt avantaje si dezavantaje. In functie de ce buget si idei ai, daca ai nevoie de sfaturi da-mi mesaj si te ajut.