Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/987625/ am ajuns la 3.700 lei dar este destul de bun PC-ul
Nu man... prin periferice ma refer la dinozauri si lemuri...
- cauta si tu pe google inainte daca nu stii ceva... lasa +1 post aiurea, doar pentru "campionul lunii/saptamanii" si alte prostii
Dada, fra1erel, ma doare in alta parte de campionul lui peste. temporar exista un rank, si niste ani pe care ii am aici, drept dovada nu am stat sa ma rog degeaba. Dupa inteligneta ta proasta, daca omul te intreaba ceva, sau raspunde, deja e prost ca vrea posturi. Vezi ca mai e un raspuns la fel, si raspunsul tau, ia vezi, nu e tot ca sa aduni mesaje cumva? Eu zic sa te dai cu capatana de ceva, ca sa iti revii .
Si daca tot faci pe interesantul, nu iti permiti tu de toti banii aia sa iei numai periferice, daca esti batut in cap si nu vrei sa spui ce periferice vrei.
Periferice exista asa: mouse, tastatura, casti, camera web, ups, boxe, monitor, memoriile externe, imprimanta, microfon, joystick, creoin grafic sau tableta grafica, cabluri de toate felurile, adaptoare, adaptor gen bluetootk sau wifi, presenter si cate nu sunt. Dar ma rog, ramai la "ingamfarea" ta.
anonim_4396 întreabă: