| FanMJJ a întrebat:

As dori sa imi instalez windows 7. Am citit pe net ca daca il instalez o sa mi se stearga toate fisierele * poze, jocuri etc ).Am doua intrebari :
1. Vreau sa le salvez pe toate, cum fac asta?
2.O sa mi se stearga si programele de baza? Daca da atunci vreau sa le salvez si pe alea...
Funda la cel mai bun raspuns happy!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumperi un cd,si copii pe el,pozele si filmuletele. sau daca ai un tick, copii pe el pozele. Programele de baza vor fi sterse, nu le poti copia decat pe un cd bootabil, dar nu stii sa-l faci. ar programele le poti descarca din nou gratuit de pe google dupa ce reinstalezi windowsul. upa ce reinstalezi, bagi cd cu pozele si copii tot in calculator. succes.

| WUB a răspuns:

Cel mai bine te duci la cineva să instaleze Windowsul, deoarece trebuie salvate fișierele importante din C:/ pe un stick, deoarece fisierele din D:/ nu sunt șterse, da, se v-or șterge, nu le poți salva, trebuie să downloandezi driverele de pe net înainte să instalezi Windowsul, deoarece este vorba și de driverul de internet, pe care este nevoie să îl downloandezi pentru a merge internetul după reinstalare.