| Yukii987 a întrebat:

As vrea ca pana la sfarsitul acestui an sa achizitionez si eu o tableta... pretul maxim ar fi de 950 ron... momentan cele mai conventionale mi sau aparut Evolio Aria, Allview Alldro 3 Speed DUO, E-boda supreme x200.
Toate branduri romanesti... acum cel mai ieftin 800ron am gasit Allview dar nu prea imi place am inteles ca bateria nu tine mai mult de 4 ore... ceea ce mi se pare cam putin.
Evolio beneficiez de garantie 5 ani si comparativ cu Allview cica ar fi un tara mai rapida si luminoasa, la fel si la baterie.
E-boda tine cel mai mult bateria insa va trebui sa astept vreo promotzie speciala ca momentan depaseste pragul meu financiar... (1050ron)
Cu brandurile chineszesti nu ma descurc (am cercetat ceva despre archos si infotouch insa nu sunt sigure pe ceea ce poate)
Scopul achizitiei este:Internet, Videoclipuri( youtube mai mult nu filme), Joculete mai sofisticate un pic, muzica, nu ma intereseaza facutul pozelor deloc, word, vizionarea de poze, seriale (vplay) si cam atat, si sa ma tina macar bateria 5-6 ore de utilizare pe net.
Avetzi vreo sugestie la alta tableta dual core, de minim 9, 7 inch pe android cu 1gb ram de incredere lasati un comentariu. Multumesc.

2 răspunsuri:
| xXhewlettXx a răspuns:

Eu zic ca merita sa ti-o cumperi.
Am gasit si un sit uite:
http://www.okazii.ro/cautare/tableta+dual+core.html

| Tudy000 a răspuns:

Ia incearca una Toshiba uitate pe net la cateva modele, iti recomand Toshiba pentru buget dar nu zic, ca calitatea lasa de dorit tousi Toshiba nu e o firma de rahat