| yry93 a întrebat:

as vrea sa aflu si eu ceva, nu stiu ce sistem de operare sa pun windows xp 64 sau vista 32 ori 64, eu momentan am xp 32 dar am probleme in sensul se blocheaza, fifa 11 numai mere bine online mai sunt, am urmatoarele :

Amd Athlon x4 435 2.9ghz
2 gb ram
Ati Radeon 5570 1 gb

avand in vedere ca vista poate rula directx 11 mar tenta vista dar va las sa imi dati sfaturi, care este cea mai buna solutie?

5 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Sa nu bagi XP pe 64 de biti, e un mare esec, si nici Vista pentru ca mananca multe resurse.Reinstaleaza windowsul si vezi daca mai ai aceeasi problema, daca nu, scade rezolutia jocului si detaliile.

| Intruder19 a răspuns:

Daca iti bagi x64 consumul de ram este mai mare iar jocurile iti merg si mai sacadat.

TIe iti merge fifa sacadat din cauza placii video

| MMihai a răspuns:

La 2 G ram nu ai treabă cu W. Vista că ăla merge acceptabil numai la 4 G ram.
Nu mă pricep cum este cu jocurile, dar nu exclud că ai hardul virusat.
Ca să scapi de viruși schimbi Windows-ul cu un Ubuntu Linux.
Și sistemele Ubuntu Linux au jocuri, dar nu așa multe că sunt, mai mult pentru adulți care lucrează cu calculatorul și nu pentru puști care numai se joacă la calculator.
Când o să zici sunt mare vreau să lucrez, nu să mă joc la calculator, ca picii / puștii, o să apreciezi sistemele de operare gratuite tip Ubuntu Linux.

| Kira22 a răspuns:

Daca vrei sa mearga bine fifa iti trebuie xp profesional e cel mai bun pentru jocuri

| yry93 explică:

Placa video nu are cum ca e super mai mers excelent fifa 11 dar d o saptamana nu stiu ce are straight face virusi cred