Evident ca e de ajuns. Iti ajunge pentru aproximativ 20 de jocuri mari. Cate jocuri poti juca in acelasi timp? E absurd sa ai mai mult.
Oamenii isi tin jocurile instalate degeaba. Cand te joci un joc - il instalezi, cand il termini de jucat - il dezinstalezi.
Franc vorbind, nu ai nevoie de mai mult de 100 GB spatiu pe consola. Restul e laudarosenie, dorinta de a tine jocurile instalate degeaba.
500G e indeajuns pentru destul de multe jocuri, in ziua de azi un joc are intre 4-5 pana la 60-70G, depinde de joc, de grafica, daca iti iei un ps4pro care stie de 4k deci grafica e pe "pereti", etc.
insa, din pacate, cea mai buna idee la un joc peste 10G e sa iti iei ssd, pentru ca timpii de incarcare sunt NENOROCITI, adica, ori te plictisesti pana se incarca la un joc off-line, ori mai rau, MULT MAI RAU, te da afara din joc si pierzi tot la un joc on-line, pentru ca te considera deconnectat
deci 500G sunt ok, mai ales daca sunt de ssd nu de hdd
500 GB SSD pe consola? Normal ca sunt HDD. 500 GB SSD costau cel putin cat aproape jumatate din consola.
Deh, c'est la vie, consola e oricum un lux NEFOLOSITOR, asa ca daca ai bani de consola, poate strangi bani si de ssd
Presupun ca e un Xbox one S. Daca ma insel, spune-mi. Daca e de ajuns, acum depinde. Ce vrei sa joci?
E PlayStation 4, si as vrea sa joc pe el Fifa, GTA 5 pentru inceput, dar in timp si altele.
GTA 5 are 90 GB. De care Fifa? Sa zicem ca un Fifa 19 are 40 GB. Sistemul o sa ocupe vreo 100 si ceva de GB. Deci deja 250 s-au dus.mai ai 250 pentru alte 3-4 jocuri, care in medie au 60-70 GB si pentru update-uri. Nu e problema, oricum. Unui PS4 poti sa ii adaugi un card de memorie, de pana la 2 TB, daca nu mai ai spatiu. Eu, de exemplu, am un Xbox One S de 500 GB, care imi ajung, eu jucand: GTA 5 (online si offline), Minecraft (in 2 versiuni), Fortza Horizon 4, Dead by Daylight, PUBG, Fortnite si Fifa 19. Astea imi sunt de ajuns si au toate update-urile facute. Sper ca te-am ajutat! Daca mai vrei vreun sfat, da-mi mesaj.
Eu am ps4, de 1 tb si am super putine jocuri, si cateodata as avea nev de mai mult spatiu