| Kardolei a întrebat:

As vrea sa imi cumpar o consola, si am o nelamurire. Credeti ca 500 GB memorie este de ajuns?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Evident ca e de ajuns. Iti ajunge pentru aproximativ 20 de jocuri mari. Cate jocuri poti juca in acelasi timp? E absurd sa ai mai mult.
Oamenii isi tin jocurile instalate degeaba. Cand te joci un joc - il instalezi, cand il termini de jucat - il dezinstalezi.
Franc vorbind, nu ai nevoie de mai mult de 100 GB spatiu pe consola. Restul e laudarosenie, dorinta de a tine jocurile instalate degeaba.

7 răspunsuri:
| CarcotasulVesel a răspuns:

500G e indeajuns pentru destul de multe jocuri, in ziua de azi un joc are intre 4-5 pana la 60-70G, depinde de joc, de grafica, daca iti iei un ps4pro care stie de 4k deci grafica e pe "pereti", etc.
insa, din pacate, cea mai buna idee la un joc peste 10G e sa iti iei ssd, pentru ca timpii de incarcare sunt NENOROCITI, adica, ori te plictisesti pana se incarca la un joc off-line, ori mai rau, MULT MAI RAU, te da afara din joc si pierzi tot la un joc on-line, pentru ca te considera deconnectat

deci 500G sunt ok, mai ales daca sunt de ssd nu de hddwinking

| SalutCeFaceti a răspuns (pentru CarcotasulVesel):

500 GB SSD pe consola? Normal ca sunt HDD. 500 GB SSD costau cel putin cat aproape jumatate din consola.

| CarcotasulVesel a răspuns (pentru SalutCeFaceti):

Deh, c'est la vie, consola e oricum un lux NEFOLOSITOR, asa ca daca ai bani de consola, poate strangi bani si de ssd tongue

| SalutCeFaceti a răspuns:

Presupun ca e un Xbox one S. Daca ma insel, spune-mi. Daca e de ajuns, acum depinde. Ce vrei sa joci?

| Kardolei explică (pentru SalutCeFaceti):

E PlayStation 4, si as vrea sa joc pe el Fifa, GTA 5 pentru inceput, dar in timp si altele.

| SalutCeFaceti a răspuns (pentru Kardolei):

GTA 5 are 90 GB. De care Fifa? Sa zicem ca un Fifa 19 are 40 GB. Sistemul o sa ocupe vreo 100 si ceva de GB. Deci deja 250 s-au dus.mai ai 250 pentru alte 3-4 jocuri, care in medie au 60-70 GB si pentru update-uri. Nu e problema, oricum. Unui PS4 poti sa ii adaugi un card de memorie, de pana la 2 TB, daca nu mai ai spatiu. Eu, de exemplu, am un Xbox One S de 500 GB, care imi ajung, eu jucand: GTA 5 (online si offline), Minecraft (in 2 versiuni), Fortza Horizon 4, Dead by Daylight, PUBG, Fortnite si Fifa 19. Astea imi sunt de ajuns si au toate update-urile facute. Sper ca te-am ajutat! Daca mai vrei vreun sfat, da-mi mesaj.

| RaveNSaD a răspuns:

Eu am ps4, de 1 tb si am super putine jocuri, si cateodata as avea nev de mai mult spatiu