Http://www.emag.ro/......EQF4KBBBM/ daca tot vrei sa iei ceva, ia ceva mai bun. mai pui 20 lei si iti iei una mult mai buna. sper ca te-am ajutat. daca mai ai nevoie, cauta-ma!
Chiar daca i-ai dat fundita lui BeYourSelf7 nu ma intereseaza, ce ti-a recomandat el este cea mai mare prostie, degeaba are 2 gb daca e pe 64 bit, thoamne
Macar ia asta, e si mai ieftina
http://www.pcgarage.ro/......-bit-hdmi/
Dar mult mai buna, cu placa ce ti-a recomandat-o el, nu vei juca nu stiu ce jocuri
Tu esti nebun? Ce iti mai trebuie placa tot de 1gb cand ai 8400gs? Mai bine ti-ai lua niste RAM
Am 4gb ram, dar la multe jocuri conteaza modelul placii nu memoria, de exemplu nfs the run nu imi merge pentru ca imi cere minim placa video de 512mb 8800gt.
Imi poti spune toata configuratia pc'ului tau? Poate iti pot da niste sfaturi mai bune. Ram, processor, placa video.
Deci placa video 8400gs 1gb, 4gb ddr3 ram, procesor AMD Athlon 3 ghz dual core, windows 7 x64
E bun pc'ul..in fine..pana la urma tu vrei o placa video noua nu?
Da...vreau sa mearga jocuri gen nfs the run sau battlefield 3 dar cu placa asta nu imi merg
Aa si inca ceva, ai mare grija sa se potriveasca cu placa de baza
Asta e ce cautam....ms mult ca m-ai ajutat
Http://www.emag.ro/......EQF4KBBBM/ daca tot vrei sa iei ceva, ia ceva mai bun. mai pui 20 lei si iti iei una mult mai buna. sper ca te-am ajutat. daca mai ai nevoie, cauta-ma!
anonim_4396 întreabă: