Da si eu recomand vista, 7 un pic mai greu lucrreaza decit vista
, puneti vista home premium, e bun
Sall. eu am ram-ul de 2 GB si procesor 2. 71GHz si nu imi merge ca am hardul de 160G!
Si eu am avut vista si mi se pare ca are ceva probleme. Eu nu recomand windows vista. Pana si windows xp mi se pare ca merge mult mai bine. Iti recomand windows 7 sau xp. Tu alegi ce iti place, bafta!
Probabil asa o sa fie, win xp este vechi si totusi unu foarte bun. Oricum pana va expira Xp-ul, merita folosit... adica cine vrea. Dar revin, windows vista nu merita folosit, e praf. Deci, poti baga win7 si el este unu foarte bun
Eu cred ca se merita Windows Vista daca indeplinesti cerintele de sistem Windows Vista, si daca ai toate driverele pentru el!
=D
Nu! sa nu instalezi windows vista! windows vista a fost cel mai mare esec a lui microsoft.Acest windows a fost cel mai repede aruncat la gunoi.Mai bine iti bagi windows xp chiar daca este vechi va fi printe cele mai bune windows-uri create de Microsoft. Daca nu iti place xp, instaleaza windows 7.Nu prea o sa te poti juca nimic deoarece ai o configuratie mai asa proasta. Windows 7 il vei folosi doar la ascultat muzica si stat pe net.Dar in niciun caz la jocuri.Bafta!
Eu iti recomand windows 7 32 biti ultimate.de ce? vista ocupa prea mult din memoria pc-ului tau, chiar enorm de mult. windows 7 e performant plus iti ocupa putina memorie.am avut vista si stiu cu ce se,, mananca''.la un moment dat nu vei mai avea memorie nici macar pentru un film
Frate, XP rullz. Nu incerca cu vista ca eu numai probleme am avut cu windows'u ala. Recomand XP ultima versiune.
Daca nu ai stiu windows xp peste un an doi expira
Te contrazic. Poate expira in sensul ca nu o sa se mai comercializeze atat de mult dar XP-ul este si va ramane unul dintre cele mai reusite windows-uri.
E adevarat dar uita-te pe http://zona.ro/2011/07/windows-xp-expira-abia-in-2014/