| AlhghgfgdgAlxfr a întrebat:

As vrea sa invat sa fac un domeniu de ex. costel.ro.
Stie cineva un tutorial sau o carte care ma poate ajuta.
Va rog.
Stiu html, js, css.
Nu vreau sa imi cumpar un sait, vreau sa mi-l fac singur.

Răspuns Câştigător
| VictorL a răspuns:

Buna. Ca sa-ti faci un sit-e gratuit nu e posibil. Nu stiu eu iti zic acum o metoda simpla de crearea unui sit-e dar nu stiu cum sa-i schimb domeniu cum vrei tu de exemplu costel.ro.
Descarca-ti NVU este un program cu ajutorul caruia poti sa faci site-uri doar ca este trial (adica pentru 40 de zile) Si ca sa faci un sit-e nu trebuie sa stii doar html, js, css ci ar trebui si PHP si EXCEL.
Ar fi bine sa consulti un profesor de informatica(daca ai posibilitatea) sau sa te duci la o scoala speciala de programatori. Eu te sfatui sa nu-ti faci prea mari batai de cap creeaza-ti mai bine un sit-e cu wordpress(de fapt blog)
Dar daca vrei cu.ro.com.tk.uk.md.it.ru.ua etc iti trebuie bani si sa ai macar un card sau o posta electronica cu bani spre exemplu WEBMONEY.
Mai cauta pe internet da iti zic ca chiar de stii html, css e.t.c todeauna nu poti crea un sit-e cu.ro.
Daca ai prieteni programatori sau rude zile lor sa te invete cum sai schimbi domeniu!
SUCCES!
Sper ca ti-am fost de ajutor.
FUNDA?

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Domaniu se cumpara nu se face. sursele site ului ar trebui sa stii sa le faci daca zici ca stii html si css.