Cel mai bun telefon e ala cu care poti sa suni cind ai nevoie, nu prostiile astea pentru idio... metrosexuali... trendinezi de-astia. Sint telefoane care rezista la socuri puternice, apa, nisip, si te tine bateria in stand by si cite 20 de zile, unele modele avind si incarcator de urgenta incorporat/aditional (de-ala pe sistem clasic cu manivela). Poate rideti, dar scopul telefonului e sa fii in contact cu lumea pentru o perioada cit mai indelungata in caz de ceva, nu te joci eu stiu ce joc 3D fiindca ca esti in virf de munte, nu ai semnal si oricum o sa mori.
Buna! Ca si camera, Nokia 808 este cel mai bun ( camera de 41 MP) : http://telefonultau.eu/products/Nokia-808-PureView-Black.html. Ca si performante, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note2, Htc One X si LG Optimus 4x. Astea au procesoare quad-core.
Poi daca ai vazut tu telefoane or fi existand eu nu m-am interesat foarte tare dar din ce am citit Samsung Galaxy S3 este mai performant si decat Iphone 5 deci S3 dupa mine e cel mai bun nu stiu sa fie alte telefoane in productie de serie mai bune, daca tu te referi la ce au agentii FBI si alte organizatii de genu totul e posibil.
Eu spuneam de alte telefoane in afara de iphone si Samsung
Iphone 5, Samsung galaxy s3, Samsung Galaxy Camera si Samsung Galaxy note 11.0 cele mai bune
sper ca te-am ajutat
AvalohAlyn întreabă: