N-am de unde sa stiu cum este la toate laptop-urile. Eu am Acer Aspire si, atata timp cat folosesc priza, ledul este albastru. Pe timpul cat incarc bateria acesta este rosu si se face albastru la terminarea incarcarii. Numai bine!
Culoarea ledurilor e mai putin importanta. Daca laptop-ul functioneaza corect si nu ai sesizat nici o problema atunci nu ai motive de ingrijorare, pc-urile televizoarele si electronicele in general nu stau in leduri sau alte beculete. Alte componente sunt mult mai importante. Uneori ledurile ne indica sau ne anunta o problema sau o anomalie dar daca sunt deconectate sau se ard aparatul respectiv functioneaza in continuare fara probleme.
S-a dus incarcatorul. caz in care nu e asa de grav, nu sunt chiar scumpe.
s-a dus ceva in laptop/du-te la garantie daca mai ai petnru ca sunt scumpe piesele.
Buna, eu am laptop ACER si luminita este verde la acumulator poate ar trabui sa te duci la garntie sau undeva sa intrebi.te rog mult funda?
Trebuie sa fie de culoare verde pentru ca tunci este incarcat. Daca este rosu trebuie incarcat.Se inchide pentru ca nu are bateria necesara pentru a merge.
Buna. Si eu am laptop este Acer si cand incarc ledul este verde. Dar daca spui ca ledul tau este rosu cred ca nu mai este bun incarcatorul.Du-te sin intereseaza'te undeva.