| ゼロの a întrebat:

SAlut.AS vrea sa stiu daca pot instala win xp pe leptopul meu.
Lenovo 3000 N200. Si ce versiune de xp recomandati.Bani nu conteaza.

Răspuns Câştigător
| alin334 a răspuns:

Da, serive pack 2, dupa mine e cel mai reusithappy

9 răspunsuri:
| MYK3 a răspuns:

Scurt si la subiect : POTI!

| vioreld a răspuns:

Poti instala win xp. Iti recomand windows xp sp3. Ceilalti au spus ca iti recomanda sp2 sau professional, iti spun sa nu le instalezi pe-alea. De ce? Pentru ca cei de la Microsoft au scos din baza lor de update-uri xp professional si sp2. Adica nu mai exista update-uri pentru acele 2 versiuni. Repet: instaleaza win xp sp3.

| GiulianoSenior a răspuns:

Windows XP SP 2, este foarte ieftin în toate magazinele.
Astept funda te rog.

| ゼロの explică:

Multumesc,deja am 7 si nu imi place ca ma incurca unele setari. Raruta_Constantin_Cornel_1984 nu imi trebuie 3Gb ram pentru win 7.Imi trebuie 500 Mb.

| Raduta_Constantin_Cornel_1984 a răspuns (pentru ゼロの):

500 nu exista poate 512 dar instaleaza tu cu 512 rami sa vezi cum se misca eu recomand minim 3 giga de ram

| ゼロの explică (pentru Raduta_Constantin_Cornel_1984):

Scuza-ma eu am un pc cu 512 ram pe care rulez win7 x32, iar pe unul de 1gb ram rulez win 7 x64

| Raduta_Constantin_Cornel_1984 a răspuns:

Xp sp 2 si nu e nevoie de bani laughing iar daca ai macar 3 giga ram poti instala si win 7

| alin334 a răspuns (pentru Raduta_Constantin_Cornel_1984):

Macar? cu 1 giga si tot e binewinking

| gerila a răspuns:

Poti instala Windows xp Professional, dar pe configuratia asta ar merge si windows 7 home basic, care nu are interfata aero si iti trebuie cel putin 512 mb ram, daca ai 2 gb de ram iti propun sa instalezi windows 7 e mult mai rapid decat batranul xp