Poti instala win xp. Iti recomand windows xp sp3. Ceilalti au spus ca iti recomanda sp2 sau professional, iti spun sa nu le instalezi pe-alea. De ce? Pentru ca cei de la Microsoft au scos din baza lor de update-uri xp professional si sp2. Adica nu mai exista update-uri pentru acele 2 versiuni. Repet: instaleaza win xp sp3.
Windows XP SP 2, este foarte ieftin în toate magazinele.
Astept funda te rog.
Multumesc,deja am 7 si nu imi place ca ma incurca unele setari. Raruta_Constantin_Cornel_1984 nu imi trebuie 3Gb ram pentru win 7.Imi trebuie 500 Mb.
500 nu exista poate 512 dar instaleaza tu cu 512 rami sa vezi cum se misca eu recomand minim 3 giga de ram
Scuza-ma eu am un pc cu 512 ram pe care rulez win7 x32, iar pe unul de 1gb ram rulez win 7 x64
Xp sp 2 si nu e nevoie de bani iar daca ai macar 3 giga ram poti instala si win 7
Macar? cu 1 giga si tot e bine
Poti instala Windows xp Professional, dar pe configuratia asta ar merge si windows 7 home basic, care nu are interfata aero si iti trebuie cel putin 512 mb ram, daca ai 2 gb de ram iti propun sa instalezi windows 7 e mult mai rapid decat batranul xp
GabrielH3lyxMT întreabă:
Rosu_Robert_1989 întreabă:
YzuD întreabă: