| justaboy a întrebat:

Salut, as vrea sa stiu o metoda sa mearga sigur 100la suta verificata nu asa din ce va amintiti sau mai stiu eu ce, ca am citit pe net tot felul de sfaturi si majoritatea sunt aiureli...DEci as vrea sa stiu cum pot sa aflu ip-ul cuiva cu care vorbesc de pe mess fara sa fiu nevoit sa ii trimit un fisier nu stiu cu tcp cu netstat...etc dar sa mearga asta ar fi punctul 1 si pct 2 cum aflu ip-ul cuiva care foloseste orice alta retea de socializare hi5 fb etc daca este posibil, nu vreau sa folosesc asta pentru hacking sau mai stiu eu ce nici nu am cum nu am timpu si cunostiintele necesare si nici macar cheful si interesul daca e cineva care se pricepe cat de cat si vrea sa imi spuna apreciez oky pa astept raspunsurile voastre happy

3 răspunsuri:
| fif2002 a răspuns:

Daca nu e pentru hacking la ce iti trebuie ip-ul?

| justaboy explică:

Pur si simplu sa aflu cine e de exemplu sau sa ii aflu locatia. e folositor la un moment dat sa stii cu cine vorbesti

| Clau95200 a răspuns:

Pai. daca ai persoana ca id exemplu poti intra in "cmd"(command prompt). cum ajungi acolo? te duci in start si scrii cmd. in caz de ai windows 7 scrii pe banda aceea de la start, iar in caz de ai win, xp poti da run... si scrii cmd.Bun! acum scrii in cmd "netstat" acolo vei avea cate-va ip-uri + numele lor. acest nume poate fi si al victimei tale. eu de asta ma folosesc, sau mai folosesc backtrack. e simplu mai ales in upload shells. oricum vad ca esti incepator si poate devii si tu hackersmug.