| nonamed a întrebat:

As vrea sa stiu si eu, avand in vedere ca vreau sa fac un cd cu muzica mp3 pentru a-l folosi in masina, cam cate melodii pot pune pe un cd?
Muzica mp3 se stocheaza pe memoria de 700 mb a cd-ului adica pot pune muzica chiar si de 600 de mb?
Am dubii in privinta asta, adica pe cd mai scrie memoria de 700 mb dar si "80 min " si ma gandesc ca daca vreau sa pun muzica cu nero, muzica se va stoca in functie de minute, adica maxim 80 min pe cd.
Ofer fundita pentru cel care ma lamureste.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Pe minute ai numai CD Audio nu mp3.
Daca vrei MP3, faci DATA CD si te intereseaza capacitatea. Daca il faci pentru masina, toate melodiile le treci direct in radacina CD-ului nu in vreun
folder, iar le Nero incepi cu "no multissesion" si verifici la meniul de "burn" sa ai bifata optiunea "no further writer...". Viteza 8-10.
Deci poti baga melodii pana la capacitatea maxima a CD-ului.

| nonamed explică (pentru horia2012):

Multumesc mult. Am inteles

| horia2012 a răspuns (pentru nonamed):

Cu placere.

Am uitat sa-ti spun. Titlurile melodiilor sa nu fie prea lungi. le mai scurtezi. maxim 32 caractere.

| nonamed explică (pentru horia2012):

Aha mersi de precizare..Aici nu cred ca depasesc pe nicaieri

OK.

8 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Mai bine decar sa gresesti pe undeva pune mai putin cu 1-2 melodii si scapi de grija

| nonamed explică (pentru Hexiled):

Dar nu stiu care e tehnologia de stocare. Pe minute sau pe megabiti. Am melodii de 140 mb, dar pe minute ajung pe la 115. Si nu stiu care e schema daca o ia pe minute sau mega.

| bistrita1984 a răspuns:

Sal.ai 2 optiuni de ardere cu Nero; setezi din nero la sectiunea DATA, si acolo poti arde peste o suta de melodii..bafta