| Zagzagzag a întrebat:

As vrea si eu sa stiu daca aceasta placa video https://m.emag.ro/......DWF003BBM/ este compatibila cu urmatoarele specificatii:
Processor: Intel dual core E5500 2.8 ghz
Placa de baza: biostar Intel g31
3Gb Ram ddr2
Hard disk :250 gb

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Salut, da este compatibila cu placa ta de baza si cu specificatiile, dar degeaba ai scris ramul si hardul pentru ca nu au legatura daca sunt sau nu compatibile cu placa de baza.
Placa video este bunicica sa zicem dar iti recomand daca vrei ceva mai bun si nu ai bani suficienti sa te uiti pe olx sau pe grupuri de Facebook de vanzari din orasul tau dupa o placa video SH de gaming (presupun ca asta vrei sa faci) sau macar ceva mai bun cu racire pe cooler.
Asta e doar un sfat! dar daca nu vrei sa mergi pe placi video folosite si nu te pricepi sa le testezi (poti ruga un prieten care se pricepe sa mearga cu tine si sa le testeze) poti cumpara linistit placa aia video de pe eMAG ca este compatibila 100%.
Succes!

| Zagzagzag explică (pentru Evolution):

Si daca as mai adauga 4 gb ram sa imi cumpar trebuie sa iau ddr 3 sau merge oricare tip

| Evolution a răspuns (pentru Zagzagzag):

In primul rand trebuie sa cauti pe internet placa ta de baza si sa vezi care e maximul de memorie ram pe care o poti avea.
In al doilea rand nu poti sa iei ddr3 sau ddr4. Tu ai ddr2 si doar ddr2 iti va merge.
In al treilea rand trebuie sa te uiti si la frecventa placutelor sa le ai la fel si sa fie frecventa maxima pe care o poti avea.
Si in ultimul rand trebuie sa te uiti daca mai ai sloturi libere unde sa mai bagi placute.

Pai daca placa e ddr3 nu are importanta daca memoria e ddr2? Si in plus am un ram de 2 gb ca am unu deja.
Daca imi iau inca 2 gb ddr2 nu are nimic nu?

Nu inteleg ce spui tu acolo.
Pe placa ta memoria ram este DDR2 sau DDR3?
Poti pune un singur tip de memorie. Daca scrie pe placutele tale de ram ca sunt DDR2, poti pune doar DDR2. Daca pe placutele tale de memorie ram scrie ca sunt DDR3, poti pune doar DDR3 si atat.

Ma refeream la coorcondanta dintre rami si placa video..nu conteaza ca placa video e ddr3 si ramul ddr2?

Nu, asta nu conteaza. Si eu am tot la fel la o unitate mai veche pe care o tin post de server. Va merge 100%

Ok mersi mult!

Cu placere.

Ai sti in cate fps duce fortnite si csgo? Cu 4 gb ram nu 3.

11 răspunsuri:
| EusebiuPWN a răspuns:

Da, o sa-ti mearga.