O varianta ar fi sa nu fie prea aproape de un zid ceva care sa-l impiedice sa-si faca racirea, asta daca ceva nu este defect, iar o alta cauza ar putea fi chiar si virusi ff multi.
Elena 500, si daca ar trebui sa sterg praful, pe la ce piese ar trebui sa ummblu, spune-mi please, la ce piese sa sterg praful? aaaa si Holocaust o sa ma uit la temperaturi si o sa-ti spun, dar faza este ca la temperatrui imi arata temperatura monitorului0mnu stiu ce sa fac
Ma gandeam sa nu fie din cauza ca nu raceste bine, si as vrea sa va intreb daca as da capacul de la unitate jos, si l-as lasa desfacut, ar aerisi mai bine? astept raspunsuri pleasee
Fostul calculator pe care l-am avut la fel imi facea si mie. il aprindeam stateam putin si se restarta. uneori nu se restarta dar ma dispera. si in final a fost hard-ul de vina. asa ca eu zic ca e hard-ul dus (poate l-ai trantit vreodata sau trebuie pur si simplu schimbat).
Si mie mi se stingea calculatorul dar nu se restarta...
Problema a fost din cauza prafului; ciudat dar asa este. Dupa o jumatate de ora sau o ora (dupa ce-l aprindeam) se stingea...
Sa incerci! poate fi si din cauza asta
Se poate restarta din mai multe motive, daca nu te pricepi sa ne dai detalii mai bine cheama un prieten sau trimite-l la service.
Cel mai sigur problema este de la praf. de la cooler-ul procesorului. daca ai si niste pasta termoconductoare sa i pui ar fi excelent!