| carhartt a întrebat:

Salut, asi dorii si eu sa va intreb, de ce calculatorul meu se restarteaza singur? Chiar nu stiu care ar putea fi problema, sunt unele momente in care nu se resatrteaza chiar 1-2 zile, si sunt alte momente in care se restarteaza de 10 in 5 min, si chiar nu mai suport nu stiu de la ce ar putea fi, iar optiunea Automaticaly Restart nu este activata pentru ca am dezactivato eu, asta ca sa stiti, va rog mult daca ma puteti ajuta

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mirceas a răspuns:

O varianta ar fi sa nu fie prea aproape de un zid ceva care sa-l impiedice sa-si faca racirea, asta daca ceva nu este defect, iar o alta cauza ar putea fi chiar si virusi ff multi.

| carhartt explică:

Elena 500, si daca ar trebui sa sterg praful, pe la ce piese ar trebui sa ummblu, spune-mi please, la ce piese sa sterg praful? aaaa si Holocaust o sa ma uit la temperaturi si o sa-ti spun, dar faza este ca la temperatrui imi arata temperatura monitoruluilaughing0mnu stiu ce sa fac

| carhartt explică:

Ma gandeam sa nu fie din cauza ca nu raceste bine, si as vrea sa va intreb daca as da capacul de la unitate jos, si l-as lasa desfacut, ar aerisi mai bine?big grin astept raspunsuri pleaseecrying

| katta a răspuns:

Fostul calculator pe care l-am avut la fel imi facea si mie. il aprindeam stateam putin si se restarta. uneori nu se restarta dar ma dispera. si in final a fost hard-ul de vina. asa ca eu zic ca e hard-ul dus (poate l-ai trantit vreodata sau trebuie pur si simplu schimbat). happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apare ceva albastru si se restarteaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu acum 2 saptamani am avut aceiasi problema si era de la hard si de la firele din calculator. Acuma merge da mi-am schimbat hardu.

| Life Under Rainbow a răspuns:

Si mie mi se stingea calculatorul dar nu se restarta...
Problema a fost din cauza prafului; ciudat dar asa este. Dupa o jumatate de ora sau o ora (dupa ce-l aprindeam) se stingea...

Sa incerci! poate fi si din cauza astabig grin

| iqw a răspuns:

Se poate restarta din mai multe motive, daca nu te pricepi sa ne dai detalii mai bine cheama un prieten sau trimite-l la service.

| tomtom460 a răspuns:

Cel mai sigur problema este de la praf. de la cooler-ul procesorului. daca ai si niste pasta termoconductoare sa i pui ar fi excelent!