| JustSkill a întrebat:

Asi vrea sa imi bag internet de la Rcs-Rds (Digi).
Cat de bun este?(tinand cont ca nu stu in oras ci intr-o comuna).
Am si Antena Satelit de la ei si merge destul de bine, cat de bun e internetul?

18 răspunsuri:
| Locus a răspuns:

Ii foarte bun mie imi merge foarte bine de cand l-am pus.

| JustSkill explică (pentru Locus):

De unde esti?

| FuriaGogoasei a răspuns:

Internetul este foarte bun, cateodata mai pica dar nici nu se poate compara cu cel de la UPC (care este foarte slab, viteza mica).

| JustSkill explică (pentru FuriaGogoasei):

Tie in ce conditii ti-a picat netu?

| MiruD a răspuns:

E foarte prost netu de la rds! Mi-am bagat de o saptamana, si la a doua zi de la instalare, mi-a picat netul. Daca stiam, nu imi mai bagam rds. sad

| FuriaGogoasei a răspuns (pentru JustSkill):

Pur si simplu netul pica, din senin. Dar nu te gandi ca asta se intampla prea des, oricum viteza de download compenseaza asta.

| DeyCj a răspuns (pentru CarnaciorulVesel):

:-)))) Erdeeși.Mie îmi merge fără probleme de 2 ani jumate de când am abonamentul fiberlink de 100mb download.Descarc cu 120 mb și de 3, luni am și stick gratuit inclus în abonament.

| DeyCj a răspuns:

Dacă o să vină cu fibra optică până în casă o să ai net la viteză foarte bună și stabil.Io de doi ani jumate decând am abonamentul de la ei mi-o picat netu o singură data și aia că o fost pană de curent pe oraș(Turda/Cluj) și la ăștia nu s-or inventat UPS-urile.
Cel de 100 mb e limitat doar de placa ta de rețea și de numărul de useri conectați simultan, oricum mai jos de 60 mb nu îti merge și aia când îi rețeaua în suprasarcină, în rest poate ajunge și la 120 mb/sec, si dacă faci cerere o sa primești(nu degrabă da primești n 6-8 luni) și un stick digi gratuit, cu mențiunea că de gratis așa și viteză de net ai pe el(maxim 2.2 mb/sec).
Din păcate cu serviciile DIGI stau cam rău.Din câte am auzit tot timul au probleme cu prabolicele lor de le DIGI și cu canalale Tv.
Succes

| DeyCj a răspuns (pentru MiruD):

Depinde de unde ești și ce abonament ai.Problema poate fi și de la calculatorul tău nu neapărat de la netul lor.

| MiruD a răspuns (pentru DeyCj):

Daca pica netu si sun la ei si imi zic ca e de la retea, poa´ sa fie laptopul meu? nu cred. Cu un laptop de 500 de euro, si un ca*** de net de 100 de lei, iti zic eu ca va castiga laptopul meu. E rahat de retea.

| sltlp a răspuns (pentru MiruD):

La ce exprimare ai eu cred ca e psobil orice sa fie. SI nu ii intereseaza ca ai tu laptop de 99999 euro atata vreme cat nu stii sa folsoesti corespunzator ce ai. Asa sunt si perosane cu calculatoare daca mergi pe ideea asta de 200 lei care nu au probleme.

E foarte ok netul de la rds. Eu is la rds de cand au aparut in tara(peste 5-6 ani). Un ultimii 3 ani nu a cazut nici odata internetul. E drept, stau la oras, dar ca idee.

| MiruD a răspuns (pentru sltlp):

Se vede cat de bine te pricepi la pc. Si folosesc exprimarea asta pentru ca asa am chef si pentru ca spun un adevar despre rcs-rds! Eu am un calculator de 512 mb Ram si merge netu foarte greu, si am si un laptop de 3 gb Ram, si imi merge foarte bine netu. Asa ca nu-mi zi tu mie ca un calculator bun nu conteaza. Si cu netul de la aceasta firma "buna", au fost 2 zile fara net. Efectiv nu am avut net. Si? unde e problema? esti cumva vreun director la rds de te supara adevarul? laughing

| MiruD a răspuns (pentru sltlp):

Si eu stau la oras, doar asa ca idee... tongue

Nu sunt nici un director de la rds, dar ca idee, ca exista mereu probleme. Nu e treaba mea ca nu ai avut tu net, dar nu poti sa spui ca e netul rau ca ti-a picat tie. Nu generaliza... Uite, rds-ul ofera cel mai rapid internet spre exemplu de prin europa la cel mai conveabil pret. Platesti 59 lei pentru 1000mbps. In Anglia pentru viteza asta ai platii cam 1200 lei+.

| PedoBarbie a răspuns:

E foarte bunicel.

| valimihai154 a răspuns:

Macar tu poti sa iti pui, eu nu pot sa imi pun cablu internet de nici o culoare...;((