Internetul este foarte bun, cateodata mai pica dar nici nu se poate compara cu cel de la UPC (care este foarte slab, viteza mica).
E foarte prost netu de la rds! Mi-am bagat de o saptamana, si la a doua zi de la instalare, mi-a picat netul. Daca stiam, nu imi mai bagam rds.
Pur si simplu netul pica, din senin. Dar nu te gandi ca asta se intampla prea des, oricum viteza de download compenseaza asta.
:-)))) Erdeeși.Mie îmi merge fără probleme de 2 ani jumate de când am abonamentul fiberlink de 100mb download.Descarc cu 120 mb și de 3, luni am și stick gratuit inclus în abonament.
Dacă o să vină cu fibra optică până în casă o să ai net la viteză foarte bună și stabil.Io de doi ani jumate decând am abonamentul de la ei mi-o picat netu o singură data și aia că o fost pană de curent pe oraș(Turda/Cluj) și la ăștia nu s-or inventat UPS-urile.
Cel de 100 mb e limitat doar de placa ta de rețea și de numărul de useri conectați simultan, oricum mai jos de 60 mb nu îti merge și aia când îi rețeaua în suprasarcină, în rest poate ajunge și la 120 mb/sec, si dacă faci cerere o sa primești(nu degrabă da primești n 6-8 luni) și un stick digi gratuit, cu mențiunea că de gratis așa și viteză de net ai pe el(maxim 2.2 mb/sec).
Din păcate cu serviciile DIGI stau cam rău.Din câte am auzit tot timul au probleme cu prabolicele lor de le DIGI și cu canalale Tv.
Succes
Se vede cat de bine te pricepi la pc. Si folosesc exprimarea asta pentru ca asa am chef si pentru ca spun un adevar despre rcs-rds! Eu am un calculator de 512 mb Ram si merge netu foarte greu, si am si un laptop de 3 gb Ram, si imi merge foarte bine netu. Asa ca nu-mi zi tu mie ca un calculator bun nu conteaza. Si cu netul de la aceasta firma "buna", au fost 2 zile fara net. Efectiv nu am avut net. Si? unde e problema? esti cumva vreun director la rds de te supara adevarul?
Nu sunt nici un director de la rds, dar ca idee, ca exista mereu probleme. Nu e treaba mea ca nu ai avut tu net, dar nu poti sa spui ca e netul rau ca ti-a picat tie. Nu generaliza... Uite, rds-ul ofera cel mai rapid internet spre exemplu de prin europa la cel mai conveabil pret. Platesti 59 lei pentru 1000mbps. In Anglia pentru viteza asta ai platii cam 1200 lei+.
Macar tu poti sa iti pui, eu nu pot sa imi pun cablu internet de nici o culoare...;((
Andrei1124 întreabă: