| Marius_Tizu_1988 a întrebat:

Salut, astazi am achizitionat un televizor hitachi ( hd ready ) model mai vechi, cand am ajuns cu el acasa, am observat ca are niste umbre pe ecran, nu sunt vizibile foarte tare... Intrebarea mea este, pot desface tv-ul pentru a putea sterge acele umbre? Pentru ca sunt sigur ca sunt pete de murdarie intre ecranul de protectie si foaia hd...

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Probabil poți desface TV-ul. Dar foarte probabil e să-l paradești cu totul. Lasă-l cum e și bucură-te de imaginea hd-ready

| anonimg a răspuns:

Un aparat chiar și la mâna a doua tot trebuie să aibă garanție măcar 6 luni.
Eu zic să nu îl desfaci, ci să îl duci vânzătorului. El va observa dedectul și va decide dacă este nevoie să îl trimită la garanție sau... să îl șteargă de praf.

| LPCTSTR a răspuns:

Televizorul este cu plasma?
Daca acea plasma face contact cu razele directe ale sorelui lasa niste urme decolorate [sau umbre] pe ecran.

| Raducons a răspuns:

Nu cred ca este de la pete de murdarie, chiar daca este asa nu poti sa il desfaci acasa daca nu ai experienta, o sa-i strici ecranul si nu mai merita sa-l repari.Se poate sa fie un led ars sau mai multe si atunci apar acele umbre fiind zona respectiva slab luminata.

| Alin993 a răspuns:

Banuiesc ca televizorul e second hand si nu poti apela la garantie. depinde ce televizor este. Nu ti-as sfatui sa il desfaci dar daca chiar vrei poti cauta pe google modelul televizorului sa vezi daca si alte persoane au avut acelasi problema si cum au rezolvat. Cam greu totusi sa intre praf, mai probabil sa fie defect.

| Marius_Tizu_1988 explică:

Televizorul e foarte vechi, nu am cum sa pun o poza sa vi-l arat si mi l-a dat cineva gratuit... De-asta voiam sa incerc sa il desfac eu...