Pai vezi ca coolerul nu este prins bine sa stea presat pe procesor. desfal si daca il desfaci va trebui sa schimbi si pasta termica dupa el. si va merge
Coolerul are pastasi chestia aia pe care sta el are pasta. L-am lipit eu acum cu pistolul de lipit, iar sonorul de la beep la fel. Problema e ca camd il aprind, la fel reactioneaza. Numai ca, cand il aprind nu imi reda nimic pe monitor, si sta aprins iar apoi se stinge doua vreo 1 minut jumate. Ce ii pot face?
Bai omul lui Dumnezeu, cum sa lipesti cooler-ul de procesor cu pistolul de lipit? Felicitari, probabil tocmai ti-ai distrus iremediabil placa de baza sau procesorul. N-ai turnat si super-glue in socket-ul de la procesor ca sa nu se mai miste procesorul in el? Incaltea sa faci treaba ca lumea.
Am ras vreo 10 minute la comentariul asta ))))
Am patit si eu problema asta si a trebuit sa schimb toata placa. Iti poti lua un Zotac Xbox mini cu specificatile necsar si nu depaseste 700 de euro si este si modern dar mai ieftin cauti o placa de baza si iei ce este bun de pe placa de baza veche si pui pe cealata. Vezi ca daca iei o placa fde baza sa fieq la tot acelasi model ca sa iti functioneze si muti hard-diskul de pe placa veche pe cea noua ca sai datele vechi.
Suces
Lavinia_Cristina_ întreabă: