Si daca are 70% recenzii pozitive si 4 stele la fiecare atributa e okey sa comand?
E un „talcioc" online. Are un mare avantaj față de concurenți: ține o evidență a bonității vânzătorilor. Dacă e un vânzător cu activitate relevantă și cu multe aprecieri pozitive - atunci merită să ai încredere. Dacă e un utilizator nou, fără activitate și care mai și vinde un Mercedes SLK pe 3000 €, atunci ar trebui să te ferești.
Are 70% recenzii pozitive magazinul si are 4 stele la toate atributele.
Hm... cei 30% de nemulțumiți, ce anume reclamă? În funcție de asta să iei decizia de a cumpăra sau nu.
E un site cu popularitate mult mai mica decat olx
dar... au un sistem de rating foarte bine pus la punct, adica mult mai greu iti iei o teapa
ca am auzit povesti de groaza pe olx, cu scheme pe fata: trimite-mi bani in cont si iti trimit o cutie goala, fara produs in ea, reclami si ala isi face alt cont si cu asta basta, dupa care du-te la politie, poate, POATE!
Okazii este o platforma pe care mai multi vanzatori isi pun produsele, multi au magazine online sau le au puse si pe Olx sau site-uri asemanatoare. Eu am luat carti si stiu ca mai intai trebuia sa le trimit mesaj vanzatorilor daca mai e disponibil produsul (tocmai pentru ca era in mai multe locuri) si de-abia dupa aceea puneam comanda. Sa ai grija sa nu trimiti adresa ai date despre tine in mesaj si dupa ce primesti produsul sa nu uiti sa acorzi calificative.
Nu am comandat. Dar am inteles ca site-ul nu e raspunzator pentru faptele vanzatorilor. Intermediaza doar prin publicitate. Vanzatorul poate fi serios sau poate da tepe.
De ce? da-mi un insta ceva ca sa-mi spui in privat
AvalohAlyn întreabă: