Scaneaza cu Zemana sau bitdefender sau malwarebytes. am incercat Zemana e cel mai puternic distruge Virusi mai ales calul trojan sau ca ai un virus cum ar fi calul trojan care iti sterge fisierele iti blocheaza fisierele. https://www.zemana.com/ si bitdefender si malwarebytes e bun ca scapi de virusi si de keylogger. si inca ceva.
orice hack e cosiderat un virus ca injecteaza jocul nu trebuie sa iti fie frica e total safe ce sa-ti faca trojan win 32 daca e chiar hack-ul. e program de hack injector si ala. e cosiderat un virus fals.
Ok am rezolvat totul cu Zemana
Mi-a gasit trojani și mi-a gasit
Un fișier care se numea "death.bat"
Ca sa iti protejezi computerul ti-as recomanda Zemana platit sau ala crack-uit sau nu stiu Zemana antimalware Free am vazut ca e puternic si ala Free nu stiu cum vrei dar ala platit sau daca e crack-uit are protectie virusi/keylogger pe ON etc. cum vrei si ala Free doar scaneaza si iti gaseste virusi/keylogger daca vrei ceva mai de valoare ti-as recomanda Bitdefender. sau astea 2 programe sunt bune si orice hack il scanezi pe virustotal poate sa fie virusi falsi scaneaza si cu Zemana sau Bitdefender ce antivirus vrei din astea 2 programe sunt bune. daca gaseste Zemana virusi iti va sterge hack-ul daca iti afecteaza PC/LAPTOP. daca nu NU.