Sigur nu calatoresti din trecut ca sa pui intrebarea asta? De ce draq ai da bani pe junghiul ala cand ai deja integrata? Ca sa iti raspund totusi la intrebare, in principiu nu are de ce sa nu mearga. Alimentare suplimentara 99% ca nu are, deci ar trebui sa fie totul ok. Driverele le iei frumos de pe net, dooh!
Nu le gasesc pe net?
NVIDIA.com e asa, la sanchi, nu?
Deci sa inteleg ca trebuie sa instalez doar driverele nu? nu mai trebuie altceva
Sa spui tatal nostru de 3 ori si sa pui un pomelnic la cea mai apropiata biserica.
Eu am pus o intrebare daca vrei frumos sa ajuti, fa-o politicos!
Muieti is posmagii? Ti-am raspuns. Vrei sa intru prin teamviewer sa ti le instalez eu? Sigur, 10 EUR cu plata in avans, ca sa nu zici ca sunt rau ca de obicei iau de la 20 in sus.
Cherychery, cum sa iti spun eu, domnul KodrutZ este cat se poate de politicos in raspunsurile pe care le ofera, nu numai atat dar tot ce spune este adevarat.
Nu am nici un cablu la ea, iar cel de la monitor daca il conectez la placa imi face ecranul negru ca si cum ar fi stins
Depinde:
1)Daca ai windows 8 trebuie sa iti fie automat instalate driverele.
2)Daca placa de baza suporta doua placi video ''activate'' simultan atunci este problema cu windows-ul, daca nu ...atunci de ce ai bagat doua placi video intr-o placa de baza?
3)Trebuie neaparat sa ai bagat cablul VGA/DVI/HDMI (depinde de monitorul pe care-l ai )
cherychery întreabă:
cherychery întreabă:
Andrei1124 întreabă: