Bună!
Nu poți să afla placa de bază. Numai după ce ai primit calculatorul și deschizi carcasa sau intri într-un program (precum HWinfo) poți afla exact modelul. Acolo scrie:
Intel® H310 Express Chipset, ceea ce înseamnă că este o placă de bază cu chipsetul H310 (cea mai ieftină, dacă se poate).
La 2350 lei, gata asamblat este bine.
Dacă era făcut pe bucăți, puteai să mergi pe un Ryzen 5 1600AF (dacă se mai găsesc) sau chiar pe Ryzen 3 3100 sau 3300X.
Recomand încă o baretă RAM de 8GB cât mai curând la acest calculator, 8GB și single-channel este destul de rău pentru 2020.
Pe site scrie chipset H310, asta ar insemna ca asta este placa de baza? si cam cate fps-uri as prinde in cs go low 1024x768, fortnite competitive settings si cs go 1080p ultra?
Nu are legătură. Procesorul nu are placă video integrată. Ai RX 580 8GB, Jocurile le poți juca la 1080p cu Medium-High, toate jocurile apărute, la ~60FPS.
Oricum eu n-o sa joc jocurile pe medium-high, fortnite joc pe low 960p la 3d resolution full, doar view distance pe ultra, cs:go low 1024x768 stretched, fifa o sa l joc pe full si poate euro truck daca l cumpar, o sa imi fie putin greu cu update-ul la bios la inceput, nu prea le am cu astea dar tot o sa ma descurc
Nu ai nevoie de actualizare la BIOS sau să te limitezi la setările grafice sau rezoluție. Dar alegerea este a ta.
Pai vreau sa joc si fortnite
Tot nu merita, poti sa iei ceva mai ieftin, cum ar fi un gtx 660, cu un rx 580 iti merge totul pe epic in 60 fps