| QweRty777 a întrebat:

Salut Bro, auziti, daca am 2 monitoare, ala principal e conectat la placa video si celalalt la procesor, dar ala de e la procseor nu il folosesc decat la un google, chestii din astea, afecteaza cu ceva gen cand ma joc? Si inca ceva, de cand am pus al doilea monitor, parca unele jocuri merg mult mai bine, are legatura? Mersi

Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

NU poti sa conectezi un monitor la procesor
poti NUMAI la o placa video
poate vrei sa spui ca e placa video integrata

btw, poti sa te joci pe amandoua, numai ca trebuie sa selectezi care e placa video pe care sa ruleze jocul (se, selecteaza asta din nVIDIA control panel)

mircosoftii s-au dat mari ca incepand cu directx 12 un joc poate folosi ambele placi video in acelasi timp chiar daca nu sunt in sli, pana acum nu am vazut o confirmare, dar e posibil la tine sa mearga treaba asta si de aia sa ai o imbunatatire la joace

| QweRty777 explică (pentru JicaContra):

Da normal ca la placa video integrata, iti dadusei seama ca la a asta ma refeream, si da, de cand am montat monitorul, forza horizon 4, de exemplu, imibfoloseste jumatate din resursele pe care le folosea pana sa il pun, si se misca mult mai fluid

| JicaContra a răspuns (pentru QweRty777):

Super, ma bucur pentru tine
si poti sa verifici asta, foarte simplu, intrii in task manager si la "performance" cand te joci, vezi daca sunt folosite ambele GPUwinking

| QweRty777 explică (pentru JicaContra):

Tocmai, asta e faza, de cand am luat pc-ul imi sta procesorul ridicat, si placa video sta f mic, dar in joc imi arata placa video la 50%, dar cand ma uit in task, e procesorul pe la 70, si placa video pe la 3-5%, chestia asta e, si am placa video selectata in nVIDIA control panel, dar nu stiu ce sa fac, stii tu?

6 răspunsuri:
| viavo a răspuns:

Daca ai suficienta memorie ram si procesor de capacitate mare, atunci nu, depinde de procesor si de memoria pe care o ai sa spunem ca jocul foloseste 50 la suta si crome 10 la suta, atunci nu iti scade performanta la joc, dar daca si crome are nevoie de 40 50 la suta din ram, atunci jocul sacadeaza urat si la fel este si cu procesorul. Jocul iti merge mai bine pentru ca placa video pe care ai adaugat-o are o capacitate mai mare de calcul decat cea integrata.

| QweRty777 explică (pentru viavo):

Gtx 1050 Ti si i5-7400

| viavo a răspuns (pentru QweRty777):

Da pe placa video ai 4gb, procesorul ar suporta pana la 64 gb ram, dar depinde acum si de placa de baza.