| eueueueueue a întrebat:

Salut/Buna. Ce masini de tuns barba imi recomandati? As dori una care are trepte de taiere, deoarece nu vreau sa o iau de tot, ci sa o tund

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Orice trimmer pentru barba are trepte de taiere, unele din 2 in 2 mm altele din 5 in 5. Eu am un Trimmer Panasonic, nu stiu exact modelul pentru ca nu e la mine in momentul de fata, e un model simplu, fara briz-brizuri, rezistent la apa, il am de vreo 3-4 ani si inca sunt multumit de el, isi face treaba perfect si nici nu am dat o avere pe el.

Ia-ti ceva din sectorul mediu de pret, nici cel mai ieftin dar nici foarte scump. Recomand ceva rezistent la apa, nu ca l-ai folosi sub dus, dar poti sa-l speli si cureti mai usor si fara 5000 de accesorii, pentru ca adauga la pret si probabil nu o sa le folosesti niciodata, al meu are vreo 4 accesorii si folosesc unul singur. Lamele nu trebuie sa fie din titan neaparat, cum am zis, el il am de 4 ani si inca taie perfect, nu m-a tras niciodata, si nu are lame din titan.

1 răspuns:
| socolalexia a răspuns:

Gasesti masini de tuns la un pret super si calitative pe menora.ro iti las link https://menora.ro/categorie-produs/aparatura/masini-de-tuns/