| Anonim9118 a întrebat:

Salut, buna dimineață, ce ziceți de știrea asta? https://www.mobilissimo.ro/......ta-in-2024 este doar o strategie de marketing ca să își vândă produsele mai ieftin?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Stiri de genul asta sunt precum "piesa asta este hit, Dan Spataru n-a murit"
Imi plac articolele scrise de 'jurnalisti' care sunt bloggeri, de fapt fara pregatire in domeniu, la fel de mult cum imi plac jurnalistii din domeniul auto care s-au transformat din dexterpoint odata cu vlogurile lor in piloti, in mintea lor evident! Este foarte tare sa vezi un 'amarat' care castiga 700 de euro pe luna cum lauda ultimul model de Aston Martin pentru ca el l-a condus, de parca ar fi al luiwinking
Cam asa sta treaba cu jurnalistii online!

| Anonim9118 explică (pentru Simpatic):

Pai știrea nu era despre Dan Spătaru na murit apropo mama asculta muzica aia...laughing) in fine mă rog știrea era despre cu totul altceva.

| Simpatic a răspuns (pentru Anonim9118):

Nu la asta m-am referit, Nokia nu dispare este echivalent cu dan spataru nu a murit! o analogie
Nokia au fost candva tari pe vanzari, acum nu!

| Anonim9118 explică (pentru Simpatic):

A ok mulțumesc am înțeleslaughing uneori râd și de mine cat de prost sunt că nu pot înțelege din prima niște lucruri banale laughing)

| RAY a răspuns:

Ca productor trebuie sa fac economi daca vrei sa faci ceva ieftin, economia nr1 se face la procesor