Salut. Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa nu mi se aprinda desktopu si atunci m-am pus pe reparat. Am scos placa video, am mai sters-o de praf si am aerisit-o ( din cauza condensului ) apoi am montat-o la loc si gata si-a revenit complet. Asta mai este si din cauza ca temperatura este prea joasa in camera unde ai pcu si se face condens ( mai ales daca stai la tara). Calculatorul are o temperatura optima la care functioneaza anumite piese din el. Asa ca eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji, ca totul e in regula. Mie mi se intampla aproape zilnic.
1.Verifica cablurile, mufele, etc sa vezi daca nu a iesit unu-l.
2.Scoate placa video si las-o 1/2 h pe birou dupa care o pui la loc si trebuie sa-ti mearga, desigur cu acest prilej poti sa o cureti si de praf .
HF
Verifica mai intai daca cablul din monitor care duce in unitate la placa video este bagat corect. Misca putin de el vezi ce se intampla.Scoate-l si baga-l din nou. Posibil sa ai si placa video dusa.Incearca monitorul tau pe alta unitate sau unitatea pe alt monitor.Probeaza cu o placa video.Vezi daca merge cu alta.Succes!
Cablul de la monitor este montat bine. Am curatat placa video dar tot nu merge. Temperatura si umiditatea din camera sunt normale.
Buna. am si eu o problema asemanatoare eu acum am montat pe calculator un cablu vga si merge bine se vede pe monitor dar nu inteleg cand bag un cablu hdmi imi scrie no signal. A si specific clar asta cablu este nou si verificat. Iar cand trec la vga iar functioneaza perfect.
UnchiulRamiz întreabă: