Nu se poate da un raspuns precis fara cateva elemente: daca este electrica ori pe gaz, marimea centralei(care este in functie de marimea apartamentului), firma producatoare, daca ai gazul introdus in apartament ori urmeaza sa il introduci etc.
Da o cautare pe internet si o sa gasesti multe site-uri cu centrale termice de diferite tipuri si caracteristici tehnice si o sa poti alege, in functie de necesitati si posibilitati financiare. Si manopera depinde de localitatea in care stai si de firma care ti-o instaleaza si asta poti sa vezi pe site-urile firmelor de instalatii.
Acum, in luna august, instalarea unei centrale termice la un apartament de 3 camere, costa in jur de 64 mil., cu centrala Vaillant. Pretul poate varia in functie de tipul centralei, dar nu cu mult.
Daca lucrezi cu firma specializata si cumperi centrala. calorifere etc etc [depinde si ce fel de centrala mai scumpa sau asa si asa ] ajungi undeva la 50 de mil vechi. depinde sicite camere ai 2 3 4 atunci costa mai mult pentru ca sunt mai multe calorifere. tevi la multe robineti bla bla [eu am pus centrala IMERGAZ italiana la apartament de 2 camere si am dat 48 de mil dar in 2007. deci.