Omule, am jucat deja si vreau sa stiu cam cat consuma sa nu fac cost ca luna trecuta am facut si nu mai am chef sa dau bani la coplexatii aia cu puta mica de la abonament
Mult. nu exista abonament de date care sa acopere asa ceva, vreo 500 de mb in cateva ore sunt dusi. singura solutie ar fi sa conectezi telefonul la un wi-fi (daca ai)
Dar de exemplu eu mai aveam 200mb si am deschis numai 2 jocuri si un videoclip e posibil sa fi depasit? mentionez inca odata numai am deschis jokurile nu m-am jucat si videoclipul la fel. Stiu ca la videoclipuri ia max 20-30 mb dar la jocuri flash nu stiu.e prima data si de aia intreb.Ma dispera faza la abonamentele astea ca nu poti sa verifici imediat ce ai consumat numai dupa o zi dupa ce sse actualizeaza...asa am patit luna trecuta si am impuscat 64 euro cost ...deci nu am chef sa se repete
Jocurile flash au in jur de 10 mb dar nu stiu daca mananca din trafic si in timp ce te joci. cel mai probabil, da. nici n-ai zis ce telefon ai.
Scuze de o mie de ori...am un Samsung galaxy Ace(daca cauti pe net nu are support flash dar eu i-am bagat cyanogenmod si asta are flash )oricum poate sa depaseasca? chiar nu mai vreau cost ca deja mi-ai iesit de 10x pe nas si din portofel
Faci un test seara. verifici traficul si te joci 10 minute. a doua zi aflii daca se merita sau nu. chiar daca depasesti, nu cred ca faci paguba mare in 10 minute. dar ai wi-fi, nu inteleg ce atata stres, nu gasest un wi-fi pe nicaieri? prin parc, pe la scoala, etc.
Nu m-am informat inca cu wifi-ul si nu ma prea pricep.ma gandesc sa-mi iau un router. oricum folosec wireless de la scoala
Figo_Figo_1997 întreabă: