Placa video este defecta. Pentru a-ti da seama muta cablul de semnal pe placa de baza (placa video integrata).
Ai problema cu placa video.
Scoate-l din soclu si introduce-l din nou, fixandu-l bine.
Daca problema persista, incearca sa pui o alta placa video in loc (sau folosesti pe cel onboard).
Una din doua, ori placa video nenorocita, cel mai probabil, sau mai rar una din memoriile ram ciufulite.
Cel mai probabil la tine e de vina placa video, verifica asta cum au zis si alti useri. Se mai intampla la placi radeon.
Mult mai rar, chiar foarte rar, eu nu am intalnit decat 2 cazuri e sa fie de la placile ram, se rezolva prin inlocuire sau uneori le freci cu o radiera pinii si le pui inapoi. Dar repet, cel mai probabil placa video.
Nu o poti repara de unul singur. Si iti spun si de ce:
1. Nu cunosti absolut nimic despre arhitectura unei placi video.
2. Nu ai instrumente necesare :statie lipit/dezlipit ir sau cu aer cald, componente de schimb, aparate de masura potrivite
3. Daca a murit vreun integrat sau chiar procesorul video, nu iti da tie nimeni altul de schimb
Suna la cei de la calculatoare.Am patit. Daca te pricepi la calculatoare poti sa ti-l resetezi tu bagandu-ti alt windows
Sună ca o defecţiune hardware a computerului, destul de probabil, sa fie placă video sau de memorie. Dacă sunteţi necalificaţ la hardware-ul de depanare, găsi pe cineva care este ca să vă ajute, pentru că do-it-yourself de reparare computer poate fi costisitor dacă nu sunteţi sigur ceea ce faceti.
Memorie RAM am testat! Calculatorul merge pe placa video integrat a!