| Benyamin173 a întrebat:

Carcasa segotep halo 6 permite adăugarea unui Dvd writer? Ce parere aveti despre această carcasa?

Răspuns Câştigător
| ziftode a răspuns:

Din poze se pare ca nu, nu intern, dar pe orice calculator poti sa pui unul extern, pe USB... daca CHIAR ai nevoie (in ultimii 10 ani nu stiu daca am scris un CD/DVD de mai mult de 20-30 de ori)

parerea mea e ca e un "very cool SHlT"... total nepractic dar cccool, si sa iei fata prietenilor/musafirilor, de ce e nepractic, pentru ca are o tona de lumini si luminite care, cand te joci o sa iti distraga atentia!

| Benyamin173 explică (pentru ziftode):

Nu prea ma intereseaza prea mult in general cd write ul doar ca din cate am auzit am nevoie de el pentru a instala drivere le sau softwarele (nu mai stiu sigur) de la placa de baza, procesor, placa video... Le pot descărca si de pe site ul lor (al mărcii)?

| ziftode a răspuns (pentru Benyamin173):

Placa de baza, sau placa video mai vin cu disk cu drivere, asa e, insa la momentul cand o cumperi sunt deja depasite si ar trebui sa le iei oricum de pe net, ca sa nu mai vorbim ca windows 10 update instaleaza foarte bine drivere!

insa numai pentru asta, ia-ti un extern portabil, costa vreo 100 de lei

https://www.compari.ro/unitati-optice-c3092/external/?orderby=1

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Avand panoul acela in fata, clar ca nu permit dvd rw. Maxim unul extern daca vrei, sau incerci schimbarea/gaurirea panoului. Subiectiv arata bine. Trebuie sa-ti placa tie.