Buna.in functie de hardware-ul de care dispui. Daca ai 2 gb recomandat ar fi cel pe 32 de biti, daca ai peste 4 ar fi ala de 64 biti. Windows 8 este inca in stadiu beta, adica nu este inca finalizat, si are multe buguri, si duce lipsa majora de drivere. Tocmai de aia ti-as recomanda sa-l instalezi pe o masina virtuala gen Virtual PC.
Windows 8 Consumer Preview nu este varianta stabila, este doar varianta beta si nu cred ca este bine sa-l instalezi. Numai bine!
Doar ce am descarcat. Eu am descarcat versiunea pe 64 de biti ca asa merge pe computerul meu. Nu trebuie sa te gandesti care e mai buna ci care merge pe calculatorul tau. E drept ca versiunea pe 64 de biti e mai buna, dar daca din nefericire calculatorul tau nu o poate suporta n-ai ce-i face, trebuie sa te conformezi. Asa cum i se spune customer preview este o versiune test pe care sa o incerce clientul si sa le transmita producatorile eventualele erori aparute si anumite lucruri care ii lipsesc si de care ar avea nevoie. Asa ca aceasta versiune ne pune pe toti in rolul de tester. Versiunea definitiva cand va apare va fi completa si corectata eventual de posibilele erori si cel mai sigur, nu va fi gratis
Salut
depinde de PC.ul tau de cat il ai de 32/64 bits. si inca nu au scos versiunea full ii versiunea BETA
seper ca ti-am fost de ajutor