HP, Brother, Epson, Cannon, etc.
Cele mai bune sunt cele mai scumpe.
Alegerea se face in functie de destinatie, buget, posibilitati si cost de intretinere, etc.
Brother (!)
Epson (!)
nimic altceva
HP sunt de-a dreptul groaznice din toate punctele de vedere, nu stiu cum poate recomanda cineva monstruozitatile alea.
Epson! De 4 ani am una! Când am cumparat-o a avut cerneala în tuburi care m-a ținut 8 luni! Și printez cam 120 coli A4 / zi! Contracte, rapoarte către firma, diverse!
Canon si Epson intotdeauna.
HP e probabil cea mai slaba firma de imprimante care exista, parca zici ca sunt de unica folosinta
Depinde pentru ce o folosesti. Pentru una personala - aasa - am un Canon multifunctionala de 3-4 ani. Ieftina si buna: imprimanta, scaner, copiator.
A intrebat de imprimante CISS, care sunt oricum, numai ieftine nu.
Pretul uneia cat de cat ok incepe pe la 1000-1100 RON.
Insa ce e ieftin, e costul imprimarii, ulterior.
Iesi mai ieftin pe perioada lunga chiar decat cu una laser.
N-ai inteles. Unde a intrebat de imprimante CISS? Da, lipeste o ltera din acasa la raspunsul meu.
Doar daca n-ai ce face cu banii iti cumperi o imprimanya de 1000 de lei pentru uzul casnic.
1) a mentionat in intrebare ca doreste CISS. Asta presupune ca are cunostinte macar minime despre ce sunt, si stie si ca sunt mai scumpe decat cele cu cartus.
2) utilizator casnic (sau nu tocmai casnic, nu avem de unde sti). Atat laserul cat si CISS, merita acolo unde se printeaza volum mai mare lunar.
Daca printezi 20 de pagini pe luna, clar nu merita investitia.
Insa am cunoscut elevi care printeaza pe zi vreo 20-30 de foi, pentru ei incepe sa merite.
https://www.pcgarage.ro/......a-la-1000/
uite aici, Canon nu recomand, dar Brother si Epson sunt ce trebuie.
800-950 RON
Cu banii cu care cumperi cartuse pentru 1000 pagini, cumperi sticluta de cerneala pentru CISS ce te tine minim 7000 pagini.
Asta e diferenta, si de aceea merita, pe perioada lunga si daca printezi moderat-mult.
Eu am asa ceva https://www.flanco.ro/......ex-a4.html cumpărată de peste 3 ani si copiez in medie 10-20 pag. pe zi. Pe langa copiere, scanare, imprimare o folosesc si pe post de fax la nevoie. Eu am cumparat-o cu 350 de lei in anul 2021, acum e 500 de lei. Pentru un elev este de ajuns.
AnisiaKaty întreabă: