| Vali215 a întrebat:

Salut! Care dintre căștile JBL 510, 520BT, 710, 720 BT sunt mai bune? Și recomandati-mi și alte casti care vi se par bune, vă rog.

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Bune de conectat la ce/ascultat ce? Zi si citi bani ai la dispozitie, ca nu exista doar JBL pe piata... happy

| Vali215 explică (pentru GabiDumitrescu):

La telefon în principal.
În jurul prețului pe care le au cele pe care le-am menționat mai sus.
Știu ca exista și altele dar am vazut destule recenzii pozitive la acestea.
Nu înțeleg întrebare "ascultat ce?", doar nu le iau sa ascult podcasturi, pentru muzica bineînțeles.

| AdrianGht a răspuns:

Salutare!
Banuiesc ca acest model este cel mai bun https://www.pcgarage.ro/casti/jbl/tune-720bt-black
De obicei cel mai scump model vine cu ceva in plus.
De asemenea iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Vali215):

Poate ascultai podcasturi, de ce nu? Si "muzica" e la fel ca si cum te-ai duce la doctor, te intreaba ce ai consumat de ti-e rau/esti gras/slab/nu iti ies bine analizele, iar tu raspunzi "mincare". Pai una e sa asculti manele, alta e muzica clasica, alta e sa asculti metal. In aceeasi gama de pret, gasesti unele chestii mai orientate pe o anume zona muzicala, chiar daca nu neaparat asta a intentionat producatorul.