In exclusitivtati: Sony.
In general insa: cam idem sau de obicei xbox-ul. Xbox-ul are la toate jocurile AntiAliasing 4X, si amplifica nitel contrastul. Motiv pentru care are un plus fata de ps3 in jocurile care is pe ambele platforme.
Pai cum de ai bani de 500gb la xbox si doar 12 gb la ps3?
Vezi ce exclusivitati are ps3, gen gran turismo, uncharted, si the last of us. Poate iti plac, ca sa stii mai bine ce sa cumperi.
Pai XBox 360 cu 500GB costa 900 lei iar PS3 Slim cu 12GB costa 850 lei.
Ce s-a mai scumpit ps3-ul :))
Serios acum. Eu am luat unul acum 1 an si jumatate, slim 12gb, si era 600 lei nou la emag.Pana aici, xbox-ul pare mai avantajos. Totusi, mai ai 2 argumente pro la ps3, ca sa il iei in considerare, si daca nu te intereseaza nici unul, mergi pe xbox:
1. Exclusivitatile, iar. Vezi ca ai multe, cauta si vezi daca iti plac. Sunt foarte apreciate. Ai aici cateva exemple, http://whatculture.com/......ng-ps4.php dar parca am tendinta sa cred ca multe jocuri dragute is uitate. Vezi si pe youtube. ASta e un plus imens la Sony in general, comparat cu xbox-ul unde numarul exclusivitatilor e foarte mic, si alea nu sunt prea reusite(si pe cele reusite le stie toata lumea, gen halo).
2. Multiplayer-ul gratuit. La ps3 te poti juca online imediat ce ai luat consola, fara sa dai un ban in plus. la xbox, trebuie sa platesti.
Daca nu te atrage nici unul, clar xbox. Daca da, pune in balanta, si alege.
Pai eu nu vreau sa joc online, vreau doar sa ma joc cand sunt in weekend, as vrea sa stiu care are grafica mai buna la jocuri?
Mersi, mi-ai fost de ajutor, o sa imi cumpar XBox 360, pentru weekend sau pentru zile ploioase este de ajuns Xbox 360.
In exclusitivtati: Sony.
In general insa: cam idem sau de obicei xbox-ul. Xbox-ul are la toate jocurile AntiAliasing 4X, si amplifica nitel contrastul. Motiv pentru care are un plus fata de ps3 in jocurile care is pe ambele platforme.
Pai PS3 ultra slim tiar fi bun ala de 12 Gb dupa aceea ii poti adauga un hdd mai mare
Si eu am Xbox 360, si este de 1000 de ori mai bun ca PS3!
Si in al doile-a rand cati gb are xbox-ul si ps! Eu iti recomand din toata inima xbox 360!
Eu am xbox live:acelasi nume de profil!
P.s. incearca si assassins creed, sunt best sellaruri!
YzuD întreabă: