| Schiopu_Seby_1996 a întrebat:

Salut,care este cel mai bun antivirus in 2019 fara licenta pentru win 10 în afara de ala al lui?

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Cel mai bun Antivirus free este Avast!

https://www.avast.com/free-antivirus-download

| RAY a răspuns (pentru GPA):

Pe bune si avast ce face, si un elev cu ceva cunostine te face cu tot cu antivirusul ala, cel mai bun esti tu ca utilizator

| GPA a răspuns (pentru RAY):

Chiar insist s-o văd și p'asta. Văd că tot contraziceți laughing

N-ai încercat încă Avast înseamnă. Când pică Avast-ul de tot, atunci o să-ți dau dreptate. Până atunci, Avast a rămas în sistemele pe care le-am configurat de neînvins.

Eu unu nu am antivirus si nu sunt virusat ca am grija unde intru, dar si avira e bun, dar cel mai important e unde intri, tu ca utilizator poti opri antivirus de exemplu

Daca tot te lauzi zi mi si mie de Certificatele SSL, trebuie sa platesc pentru ele?

Nu

La ora de informatica ce faceti?

Office laughing

https://drive.google.com/file/d/1fSz1C9vzVFjY4RFkngOtPHz5HlrcJkuB/view

Dacă asta este programa mă adaptez. Ce învăț nou sau ce am învățat până acum, o fac din pasiune. Bag cibernetică la facultate.

Frumos,multumesc

| SUpremeboy a răspuns (pentru GPA):

Daca nu cumperi versiunea pro o sa te umple de virusi este o scamatorie de a lor cel mai bun anti virus este 360

| GPA a răspuns (pentru SUpremeboy):

Dacă tăceai filosof rămâneai laughing, mai citește odată despre Avast și definițiile de viruși cu care practic "se hrănește".

Taci ba ca nu stii nimic

Hai, la revedere! Mai meditează puțin după să-mi faci mie hodoronc-tronc laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru GPA):

De unde stii ca n-ai virusi cu avast?
Daca nu i-a gasit, asta nu inseamna 100% ca nu sunt.
Virusii nu sunt doar cei pe care ii iei de pe internet. Un fisier exe, pe care sa il vada si antivirusu.
Poti sa accesezi informatii din calculatorul cuiva, doar daca el are broswerul deschis, si are anumite port-uri deschise, (in functie de ce site-uri are deschise la momentul respectiv) vulnerabile, si avast sa nu-ti arate nimic. happy
Nici nu se mai pune problema virusilor in 2019. Te uiti la conexiuni, si blochezi direct ip-urile si conexiunile straine. Poa sa fie virusu virusilor, El comunica cu pc host, prin internet, si vezi imediat cand te uiti la inbound si outbound, ce conexiuni ai si ce ip-uri.

| GPA a răspuns (pentru anonim_4396):

Toți vă treziți mă. Nu-ți explic ce-am vorbit până acum că nu mai are rost deja. Citești ce-am scris mai sus. Înțelegi de vorbă bună sau nu, sănătate!
Documentează-te mai mult despre Avast (mai ales de versiune ultimate!)

| anonim_4396 a răspuns (pentru GPA):

Esti periculos tu.
Habar n-ai, apesi scan, si gata laughing)) Habar n-ai cum functioneaza un antivirus happy
Cum functioneaza avast?

Ba cred ca e complet invers

Mai gândește-te odatăwinking

Ti se are ca vreau? damn unii oameni

30 răspunsuri:
| Lucian4 a răspuns:

Https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ urmareste acest site. PS:anul a inceput de 7 zile, suntem la inceput, te grabesti...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ala al lui este excelent.

| NLS a răspuns:

Piesa dintre scaun si monitor.

Orice antivirus ai instala, nu te apara decat de cra ck uri, de virusi si malware sau ransomware (cea mai periculoasa amenintare la momentul de fata) prea putin.

Pierzi timp pretios si iti incetineste mult sistemul (asta nu e o problema daca ai un i7 decent si mai mult de 8GB RAM)

Plus ca functiile de scanare in timp real genereaza o gramada de loguri si alte fisiere temporare, intr-un cuvant, uzeaza inutil HDD-ul, sau ciclurile unui SSD.

Ultimul antivirus instalat l-am avut pe XP, si cu toate acestea, au existat zile cand a fost nevoie sa reinstalez windowsul de 3 ori...

Din 2010 de cand am trecut la Windows 7, nu mai stiu cum arata un antivirus, si personal nici probleme n-am avut (fratele meu a luat in schimb ceva de pe un site de filme online)

| GPA a răspuns (pentru NLS):

Vorbești anapoda fără pic de cunoștințe. Pentru protecție full împotriva executabilelor de tip rasomware sau trojane/ Cerberus /Exploit /Keyloggs/port și multe altele îți trebuie un Antivirus full, o versiune completă a produsului. Cel mai bun Antivirus este Avast. Avast este ușor de modat, ușor de creat licențe(registrii) premium pentru el + licență Vpn. Am făcut cu el nenumărate teste de blocare trojan și rasom.

| cfrtobias a răspuns:

Avast cum o zis gpa asta am si eu bagat cu serials

| ziftode a răspuns:

Subscriu la ce a scris GPA, si eu folosesc Avast, e cel mai bun antivirus fara licenta!
insa nici un antivirus nu e perfect, cele mai bune opresc 90-99% din amenintari, chiar daca sunt cu licenta, iar daca scapa un ransomware esti terminat, iar in rest, spyware (care te urmaresc si te umplu de reclama) nu sunt blocate de majoritatea antivirusilor cu sau fara licenta, din doua motive: 1. sunt foarte multe spyware si nu au cod care sa fie chiar considerat malware, si 2. chiar sunt platiti producatorii de antivirusi ca sa le "scape"

asa ca eu mai folosesc malwarebytes gratis, adica doar scanez cu el, nu il tin permanent sa monitorizeze (ala stie mai mult de malware dar mai putin de celelalte tipuri de virusi, worm, trojan, etc.)

si cand suspectez un executabil sau dll, atunci il pun pe:
www.virustotal.com
si acolo e scanat cu 70 de antivirusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antivirusu fara licenta, sau windowsu? ai licenta pe win 10?

| Schiopu_Seby_1996 explică (pentru anonim_4396):

Da am

| anonim_4396 a răspuns (pentru Schiopu_Seby_1996):

Atunci, fa-ti update la windows, din windows update, si foloseste windows defender.
Cat despre Malwarebytes care zice andy de el, este pentru malware.
WIndows defender se descurca perfect, pe un windows cu licenta, si cu update-urile la zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bitdefender,dar e cu licenta.

| Sekim a răspuns:

Salut
Iti recomand Malwarebytes. O licenta de 1 an e 2-3 euro pe g2a si merita din plin

| Cheloo200101030405 a răspuns:

Avg,bun si gratis, bafta