Ai modem wi-fi sau sa ai net la ea dupa trebuie sa faci un cont google contul trebuie activat de pe email si gata
Sa te poti conecta trebuie wirelles sa ai pe ea wi-fi si dupa sa iti faci cont google ajutandu.te de mail..bafta :*
Si in legatura cu wi-fi sunt connect pe wi-fi pe ea am semnal ful am facut cont de google pe pc si dupa am incercat sa ma connectez pe tableta da nu merge
Trebuie sa mearga..nah vezi sa nu ai probleme cu tableta virusi cv..incearca sa ii dai o resetare si trebuie sa vrea... daca ai semnalu bun pe ea inseamna ca nu suporta tableta cv.
Georgyyyyy i-am dat niste reseturi din spate de la ea de acolo am bagat un ac i-am dat reset da tot asa imi zice la cont
De cand ai luat-o nu ti.a merss.au te ai pomenit acum? cel mai bine e sa imi lasi msj cu nr tau sau id de skype sa te ajut ca si eu am tableta(acum navighez pe ea) si te voi ajuta ca ma uit la cv si dupa iti zic ce sa faci
Eu am patit la fel si solutia mea a fost sa ma duc sa imi refaca softul sau ceva de genul. NU mai stiu mia duso sora mea nu a loat prea mult ca bani si ca timn in 10 min e gata.