| Busy95 a întrebat:

Salut care ma poate ajuta si pe mine happy!

Am o Tableta Odys odys neo x7 si mi-am la blocare cu Model de ala laughing, si am uitat modelu si tot am incercat si am incercat si acuma imi da sa ma connectez cu un cont Google bun am facut unu de pe net si incerc sa ma connectez imi zice Nume sau Parola nevailda happy si le bag corect, care ma ajuta dau funda :3

12 răspunsuri:
| pbsolver a răspuns:

Fa-i un hard reset (vei pierde tot ce ai pe ea)

| Busy95 explică (pentru pbsolver):

Nu ma intereseaza ca pierd tot ce am pe ea numa-i cum draq sa fac hard reset? ca habar nu am

| pbsolver a răspuns:

Pai ai consultat manualul sau pagina producatorului?

| pbsolver a răspuns:

Pai tine apasat 30 sec pe buton, nu-l apasa si atat.

| Busy95 explică (pentru pbsolver):

Pe ce buton sa tin apasat?laughing pe ala care o inchid?laughing, am tinut 30 de secunde si nimic happywinking laughing

| petrescuionut a răspuns:

Ai modem wi-fi sau sa ai net la ea dupa trebuie sa faci un cont google contul trebuie activat de pe email si gata

| Georgyyyyyyy66 a răspuns:

Sa te poti conecta trebuie wirelles sa ai pe ea wi-fi si dupa sa iti faci cont google ajutandu.te de mail..bafta :*

| Busy95 explică (pentru Georgyyyyyyy66):

Si in legatura cu wi-fi sunt connect pe wi-fi pe ea am semnal ful am facut cont de google pe pc si dupa am incercat sa ma connectez pe tableta da nu merge happy straight face

| Georgyyyyyyy66 a răspuns (pentru Busy95):

Trebuie sa mearga..nah vezi sa nu ai probleme cu tableta virusi cv..incearca sa ii dai o resetare si trebuie sa vrea... daca ai semnalu bun pe ea inseamna ca nu suporta tableta cv.

| Busy95 explică (pentru Georgyyyyyyy66):

Georgyyyyy i-am dat niste reseturi din spate de la ea de acolo am bagat un ac i-am dat reset da tot asa imi zice la cont

| Georgyyyyyyy66 a răspuns (pentru Busy95):

De cand ai luat-o nu ti.a merss.au te ai pomenit acum? cel mai bine e sa imi lasi msj cu nr tau sau id de skype sa te ajut ca si eu am tableta(acum navighez pe ea) si te voi ajuta ca ma uit la cv si dupa iti zic ce sa faci

| ioanaa25 a răspuns:

Eu am patit la fel si solutia mea a fost sa ma duc sa imi refaca softul sau ceva de genul. NU mai stiu mia duso sora mea nu a loat prea mult ca bani si ca timn in 10 min e gata.