| Denis67788 a întrebat:

Salut, care Windows este mai bun, Windows 10 sau Windows 7?

10 răspunsuri:
| oglindasultanului a răspuns:

Windows xp era cel mai bun, care iti oferea programele din windows, si puteai face de toate pe el, apoi in windows vista/7 au scos din setari, si ai nevoie de programe speciale. Windows 10 e si mai limitat. Ma refer la organizat, windows 10 nici macar nu mai are programele din versiunile vechi, iti ofera altele care nu au toate setarile.

| flixbuster a răspuns:

Pastrand proportiile, e ca si cum ai intreba care e mai buna dintre Dacia 1300 si Dacia Logan. Raspunsul e acelasi si e de fapt o intrebare: ce suport ai de la producator?

Pentru scenarii "exotice" poti folosi si ceva vechi, fara suport - dar mai mult ca piesa de muzeu, de pus in vitrina. Sa folosesti in mod productiv ceva pentru care nu ai suport de la producator este... riscant.

| flixbuster a răspuns:

Asa, ca idee, mi-am facut calculator cu Windows XP (hardware foarte bun acum 15 ani - scump atunci, pret de dumping acum la sh) pe el SPECIAL pentru jocuri vechi (care nu mai merg pe OS-uri mai noi). Calculatorul ala nu stie ce e Internet (adica nu e conectat) si tot ce intra pe el e de pe un HDD USB care trece mai intai printr-un PC cu Windows 10 unde se descarca si scaneaza tot. Ruleaza foarte bine jocuri din era XP, DOS sau chiar ZX80 (ultimele doua cu emulatoare).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 clar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal imi place Windows 7 datorita simplitatii si a modului usor de utilizat si a interfatei aerisite.

In prezent am Win 10 dar as reveni la Win 7 dar nu mai primeste actualizari asa ca a trebuit sa updatez la Win 10 desi nu-mi prea place.

| Mavni a răspuns:

Windows 7.
Dar ca sa nu-l mai folosim, au sters driverele, au facut alte artificii in soft, ca sa nu mai poata fi instalat.

| Wr3nch a răspuns (pentru Mavni):

Nah, producatorii au decis ca nu merita sa faca drivere noi pentru un sistem de operare depasit. Nu poti rula drivere vechi pe piese noi.

| Mavni a răspuns (pentru Wr3nch):

Acel SO nu este depasit. Dar nu are anumite elemente de securitate.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns (pentru Mavni):

E o conspiratie de-a lui Bill Gates laughing

| Ornato a răspuns:

In 2022 nu se mai instaleaza Windows 7 (pe PC-uri noi nici nu ai cum, nu ai nici drivere).

! iNSTALEZi Windows 10 sau 11!