| terminator_7004 a întrebat:

Cateodata mi se mai opreste netu si imi arata un semn al exclamarii jos la internet connections. Dar daca ii dau cateva restarturi isi revine... sau dupa ce il las cam o zi calculatorul fara sa il aprind isi revine netul. Cineva mi-a zis ca placile onboard nu prea sunt bune. Sa fie din cauza asta?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu. E o problemă cu conexiunea. Îţi spune că fie ai conexiunea la net limitată fie nu funcţionează. Dacă e de la firma care îţi furnizează net se remediază singură. Dar mai poate apărea şi de la rooter. Dacă e de acolo e indicat să îl resetezi (îl scoţi din priză şi îl bagi la loc).

4 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Daca iti apare semnul exclamarii, inseamna ca conexiunea a fost limitata. Daca esti prin cablu, problema ar fi de la conctarea mufelor sau, dar mai rar, chiar de la cablu, este posibil sa fie intrerupt/strangulat. Daca ai netul de la o alta persoana si trece prin router sau switch, este posibil ca acel cineva sa se joace si sa-ti taie teava. Daca ai netul direct de la un provider gen RDS, UPS, Clicknet, etc. este posibil sa aiba ei probleme in zona ceea ce tu trebuie sa chemi service-ul lor pentru ca nu te poti baga tu! Daca esti pe retea wireless, este posibil ca cineva sa intre pe roterul tau sau pe netul tau si sa-si bata joc de tine. Din experienta mea de peste 15 ani in retele de calculatoare am reusit sa ard o singura placa de retea si atunci a fost tot din vina mea.Placile de retea se ard foarte greu! Succes!

| pepe a răspuns:

Si mie imi apare cateodata "!" care semnifica o conexiune limitata sau lipsa unei conexiuni, dar imi merge net-ul. Cei de la RDS mi-au spus ca este o eroare de retea care se remediaza singura, cu timpul m-am obisnuit si nici nu am bagat de seama cand a disparut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra la Network connection->dai click dreapta pe conexiune->properties->networking->debifezi internet protocol(TCP/IP)...asta faci la local area connection.si nu-ti mai apare.winking

| tleul a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am 2 protocoale, pe care il debifez?