Nu. E o problemă cu conexiunea. Îţi spune că fie ai conexiunea la net limitată fie nu funcţionează. Dacă e de la firma care îţi furnizează net se remediază singură. Dar mai poate apărea şi de la rooter. Dacă e de acolo e indicat să îl resetezi (îl scoţi din priză şi îl bagi la loc).
Daca iti apare semnul exclamarii, inseamna ca conexiunea a fost limitata. Daca esti prin cablu, problema ar fi de la conctarea mufelor sau, dar mai rar, chiar de la cablu, este posibil sa fie intrerupt/strangulat. Daca ai netul de la o alta persoana si trece prin router sau switch, este posibil ca acel cineva sa se joace si sa-ti taie teava. Daca ai netul direct de la un provider gen RDS, UPS, Clicknet, etc. este posibil sa aiba ei probleme in zona ceea ce tu trebuie sa chemi service-ul lor pentru ca nu te poti baga tu! Daca esti pe retea wireless, este posibil ca cineva sa intre pe roterul tau sau pe netul tau si sa-si bata joc de tine. Din experienta mea de peste 15 ani in retele de calculatoare am reusit sa ard o singura placa de retea si atunci a fost tot din vina mea.Placile de retea se ard foarte greu! Succes!
Si mie imi apare cateodata "!" care semnifica o conexiune limitata sau lipsa unei conexiuni, dar imi merge net-ul. Cei de la RDS mi-au spus ca este o eroare de retea care se remediaza singura, cu timpul m-am obisnuit si nici nu am bagat de seama cand a disparut.
Intra la Network connection->dai click dreapta pe conexiune->properties->networking->debifezi internet protocol(TCP/IP)...asta faci la local area connection.si nu-ti mai apare.
Eu am 2 protocoale, pe care il debifez?