| Ghost13 a întrebat:

Salut

Cateodata routerul meu se reseteaza automat si raman fara net, si trebuie sa in configurez iar.
Cunoaste cineva o cauza posibila?
(TP-Link cu 2 antene, il am de 5-6 ani, internet de la RDS)

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Ma interesa abonamentul din contract si cred ca ai tp link de asta: http://www.emag.ro/......E75V7BBBM/

Cate dispozitive sunt conectate pe wifi in mod normal?

12 răspunsuri:
| Lukasz a răspuns:

Nu crezi ca ar trebui sa-l schimbi? Totusi, il ai de 5 ani, iti sugerez sa-ti ei tot de la TP-LINK, e bun, am de 1 an unul si pana acum nu am avut nici o problema.Am avut si Tenda si m-a tinut jumatate de an si s-a stricat. Avea o problema, nu avea tot satul internet, si problema era la mine laughing

| Ghost13 explică (pentru Lukasz):

In momentul asta am o alta problema, pe telefon imi arata ca am semnal wi-fi 100% dar cand intru pe Youtube, google, etc. imi zice ca nu am conexiune.
(Netul pe calculator merge pentru ca am cablu bagat direct in el)

| Zaygon a răspuns (pentru Ghost13):

Ce abonament de la rds ai si ce router ai?
Vezi sa nu aibe si telefonul ceva. Incearca cu alt telefon/laptop.

| Ghost13 explică (pentru Zaygon):

Nu cred ca telefonul are ceva.
Azi dimineata a mers, de la ora 12 nu a mai mers, si nu am modificat nimic la el.
Router TP Link cu 2 antene (nu stiu ce model, dar cand l-am cumparat era destul de ieftin big grin ) si ca net am o viteza de 120 mbps

De obicei 2 (ocazional 3).Da, exact ca ala e.

Se pare ca am rezolvat problema intr-o mica masura.
Dupa ce am resetat routerul netul imi merge si pe telefoane, dar oricum peste cateva saptamani voi fi nevoit sa il reconfigurez (inca nu stiu ce are...)

Ama vut si eu router de la dar il mai folosesc din cand in cand ca repeater ca acasa am vreo 7-8 consumatori si tot se bloca si de astea. Eu am abonament de la rds de 300 mbps si folosesc de o luna http://www.altex.ro/......-2-0-negru si nu ma planga ca nu imi mai taie nici din viteza si este stabil(am avut doar ceva probelme cu asusul ca mi-l bloca tp linkul cand am pus tp linkul ca repeater).

Am uitat sa iti mai zic ceva; la wifi mare grija ce fel de criptare folosesti la parola. Am mai avut un router tot asa la camin la faculta si am folosit criptare wep ca nu ma lasa sa pun wpa2 si mergea greu si de astea dar dupa ce am schimabt criptarea a inceput sa mearga okay.

Chiar dinasta voiam sa imi cumpar acum cateva luni dar nu stiam totusi ce problema are al meu, si avand in vedere ca nici acum nu stiu...Cred ca voi fi nevoit sa il schimb, cel mai probabil o sa imi cumpar fix la fel.

La mine a fost putin mai complicat ca a trebuit sa schimb si wifi cardul la laptop ca cel cu care venea din fabrica era de toata jena. Acum pe wifi prin undeva 280 mbps cu Asus-ul.

| Lukasz a răspuns (pentru Ghost13):

Asta a fost si problema mea zilele astea.

Ma interesa abonamentul din contract si cred ca ai tp link de asta: http://www.emag.ro/......E75V7BBBM/

Cate dispozitive sunt conectate pe wifi in mod normal?

| okays a răspuns:

Cheama-i pe-aia de la RDS laughing