Si gratuit si nici sa nu manance resurse pentru un soft de 2019 nu se poate. Daca zici ca e vechi mai bine ai instala un distro Linux. Gent Mint. Ca e foarte user friendly. Omori doua pasari cu o piatra ca nu mai ai nevoie de un antivirus si oricum va merge de zece ori mai bine decat cu Windows.
Salut!
Am observat ca Windows Defender este ceva mai bunicel decat cum era inainte si nici nu consuma mult. Daca ai idee sa te feresti de site-urile si programele cu o reputatie mai proasta eu zic ca nu ai nevoie de altceva. O scanare periodica cu un scanner online ( pe care chiar ai putea sa o automatizezi ) ( ESET avea unul bun, la fel si Malwarebytes ) si esti "good-to-go".
Ala de la Windows. Windows Defender. Daca nu intrii pe nu stiu ce site-uri dubioase gen www.youwantavirus.com sau mai stiu eu ce si daca stii cat de cat sa folosesti un calculator si sa stai cuminte pe web, nu ai nici o treaba cu virusii.
Avast nu foloseste multe resurse si de e vechi poate si totusi ai windows 10 sau poate 7 ai windows defender instalat direct din windows
Eu n-am antivirus de 2 ani si n-am o treaba, daca stii pe unde sa umbli n-o sa ai probleme.
Tu probabil nu descarci nici programe care ar putea fi cu virusi si stai doar Youtube si google si TPU
Daniel26 întreabă: