| iKireS a întrebat:

Ce casti wireless sub 250 euro (Undeva pe la 10 mil) recomandati? Am urmarit Beats Solo 3 dar mai astept pareri.

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Salut, in primul rand sa te hotarasti pe ideea de : Wireless, Bluetooth sau NFC, apoi conteaza daca vrei microfon sau nu, o impedanta la care te astepti, dimensiunile difuzoarelor etc. Ca marci Sennheiser, Audio Tehnica, Beats, Skullcandy si altele ar fi ok, dar conteaza si alte criterii. La 1.000 ron http://bit.ly/2YaSJ3Q beats-urile mi se par un pic "overpriced" dar stiu ca sunt foarte bune si oferta o calitate foarte buna. Tu te hotarasti ce si cum iti cumperi, alegerea trebuie sa fie subiectiva, fiecare percepe sunetul intr-un anumit fel.

| Țoglă a răspuns:

Eu ca și marcă recomand skullcandy.
Am de la ei și sunt mulțumit.

Și mai recomand să nu dai atâția bani pe căști.

| venividivici2017 a răspuns:

Depinde ce casti vrei:on ear, over ear.Eu iti recomand over ear Skullcandy Crusher.Au bass haptic reglabil ceea ce inseamna ca simti cum vibreaza pe bass, exact ca intr-un club.Nu au noise cancelling dar in schimb, cupele izoleaza foarte bine cand sunt peste urechi.Ca autonomie, tin 40 de ore. Daca ai mai pune ceva, ti-as recomanda Sennheiser Momentum 2.0 sau ceva exceptional Sony WH 1000 XM3.

| PeeWee96 a răspuns:

Atatia bani pe o pereche de casti? Eu am dat 50 lei pe ele și sunt mulțumit. Nu inseamna ca daca e scump e si bun! Mai gândește-te?